فکر کنم یک دانگ هم نده.آقا رمضون اگه موتورت تریل باشه شاید علی اصفهانی یه دونه از اون اسباشو بده .....
اشتباه کردی اگه همون قاطر را ادامه میدادی حد اقل الان تمام استقامت ها را ترکونده بودی.در ضمن بنده 50 ساله که تو کاره اسبم 58 سال هم سن دارم البته شروعش با خانواده اسب بوده از 8 تا 18 با قاطر بابام میرفتم مدرسمون بعدش که کنکور قبول شدم بابام برام یه ایژ خرید بعد فروختمش 2 تا مادیون دو تا نریون خریدم از اون موقع درسمو ول کردمو اسیر اسب شدم .....
اشتباه کردی اگه همون قاطر را ادامه میدادی حد اقل الان تمام استقامت ها را ترکونده بودی.
در ضمن چطور اسبای و از کجا خریدی که با ایژ معامله کردن به ما هم ادرس بده یه ده تا ایژ سراغ دارم میشه ارزون خرید.:winksmiley02:
البته که شما خیلی خوب و صادقانه قضیه رو تعریف کردید!! یه مقدار شخصیت ایشون نابود شد:dodgy::biggrin:من میدونم علی سیفی عاشق موتور هست قرار بود با یکی از درهشوری هاش معامله بزنه بعد از اینکه یک ماه سوار موتور من شدو موتور منو خراب کرد معامله رو بهم زد گفت با این قیمت فقط میتونی مادیان عرب بخری درهشوری الان گرون شده معرفیت میکنم به مهندس اصفهانی اون با همه چیز معاماله میکنه یه جورایی منو دست انداخت منم میخواستم با خریدن یه اسب ادم بزرگی بشم این نیز بگذرد
جالبه پس شما ایشان را میشناسید در ضمن فکر نکن که ما تازه واردیم یک زمانی داداشم با سی هزار تومان یک مادیان دره شور مشکی که ابستن بود خرید همه میگفتند دیوانه شدی اینقدر پول بابت اسب دادی که باید یکسره خرجش کنی.اون موقع که ایشون موتور داشتند اسب مثل امروز ارزش نداشت وکم ترکسی حاضر بوده اسب نگهداری کنه!نسنجیده نظرندهیم!!!
40 50 سال پیش شما چند سال داشتی که این موضوع را یادته در ضمن الان چند سال داری.سلام رفیق عزیزم 40 50 سال پیش یه ژیان میدادی 5 تا اسب توپ بهت میدادن الان باید پرادو باباتو بدی تا یک اسب خوب بخری آفرین به سامان حسینی راستی شما با سامان حسینی پارازیت نسبتی دارید؟