امید زمانی
Active member
چلچله! مادر یابر کره ایجن روز و عنبر که بسیار بالاتر از جم بود !کدوم خواهر جم خواهری از ایجن روز نداره :blinksmiley:
چلچله! مادر یابر کره ایجن روز و عنبر که بسیار بالاتر از جم بود !کدوم خواهر جم خواهری از ایجن روز نداره :blinksmiley:
اما با واردات زیاد سیلمی های خارجی باز هم برفین کشش قابل توجهی داشته
ویک اسطوره در زمان خودش بود.
چلچله! مادر یابر کره ایجن روز و عنبر که بسیار بالاتر از جم بود !
چلچله! مادر یابر کره ایجن روز و عنبر که بسیار بالاتر از جم بود !
از کره های برفین چنگ را دیدید؟؟؟یادم رفت بگم خواهر دیگرش با مبارک جبران کرد و ایاض داد :smilingsmiley:
من اون کره رو واقعا دوست دارم و به نظرم می تونه یه سیلمی خون وارداتی خوب باشه واسه شهرکرد.یه کره ازبرفین&سامره توشهرکرد هست خیلی خوشگله وبلند به نظرمن ازبقیه کره برفینها بهتره امید هم دیده وپسندیده کلا اسبی که ایشون بپسندد باید کامل باشه
بنظر من هم جایگزین برفین میتونه یکی از برادرای زیباش باشه . دژ هم بهترین گزینه هستجایگزین برفین نمیتونه برادرش باشه؟؟؟؟یا اون میشه جایگزین مبارک؟؟مثلا دژ
فکر نمی کنم چون بخشی از زیبایی و محبوبیت برفین به خاطر سر و گردن استثناییش بود و این رو میتونست به اکثر کره هاش انتقال بده. یورج هم اسب خوبیه ولی جانشین برفین نمی تونه باشهیورج ،برادر برفین ،جانشین خوبی است
اگه منظورت دژصیفه که خیلی خوبه از برفین که یکم پایین تره ولی از قدیم گفتن... کاچی به ز هیچی:dodgy:بنظر من هم جایگزین برفین میتونه یکی از برادرای زیباش باشه . دژ هم بهترین گزینه هست