Soheil Sanati
Active member
مر30 حسين جان
تازه اگه سوارکار خوبی بودی تو قسمت تازه واردها پینگیلیش نمینوشتی!!!!:dodgy:
شوخی میکنم رضا جون. اما فارسی بنویس...
با نظر علی عزیز موافقم. اسب به هیچ عنوان از روی آدم رد نمیشه،و جالبه. دیدم سورایی که در حالت سرعت زیاده اسب میخورن زمین و اسب یه دفعه میخ کوب میشه سر جاش،
(این صحنهرو حتما خیلیها دیدن)
به نظر من اگه بلند نمیشدین مطمئناً اسب از روتون رد نمیشد،یا دور میزد به قول خودتون و یا کنارتون که میرسید وایمیستاد،
واقعا اسب از روی آدم رد نمیشه؟؟؟
من دفعه دومی که افتادم اصلا نتونستم از جام بلند شم،و اسب هم خالی داشت میرفت(!)
تا اینکه دیگه داشت میامد طرف من و به من نزدیک میشد طوری که حس کردم الانه که از روم رد شه(!!!!!)و به هر مکافات و سختی بود از روی زمین بلند شدم.
در این وضعیت اگر همچنان که اسب چهارنعل میامد طرف من و من هم همونطور روی زمین افتاده بودم و بلند نمیشدم،عکس العمل اسب چی بود؟متوقف میشد و دور میزد یا از گوشه کنار خودشو رد میکرد؟یا حالت سومی هم هست؟؟!!
توی همه چیز استثنا داریم... حتی اسبای قاتل هم بودن!...البته این مطلب در مورد همه اسبها صادق نیست من سوار یه اسب خیلی بیشخصیت بود میشدم و کلا" خیلی با هم مشکل داشتیم بعد از مانع تعادلم از دست دادم و به سمت جلو پرتاب شدم اسبم هم خیلی راحت از روی پام رد شد:blushsmiley: البته مشکلی برام پیش نیومد ولی بعضی از اسبها خیلی نامردن نمونه شم یکی از دوستام بود که وقتی افتاد اسبش بعد از طی مسیری برگشت و یه جفتک بهش زد:laughingsmiley:
چه جالب به نظر میاد که این سوارکار عزیز دستجلو را ول نکرده اما چی شده اسبش اینجوری خورده زمین نمی فهمم
اما فکر نکنم این روش حرفه ای باشه ، حرفه ای هست؟
موافقم حرفه ای نخورده زمینفکر کنم قبل از مانع جلوتر از اسب بوده و وقتی اسب میپره نتیجه ش این شده در مورد دست جلو هم وقتی اسب پریده از گردن اویزون شده که دست جلو تو دستش مونده بوده به نظر من که حرفه ی نیست
دلیل افتادن اسب نمیفهممh34r-smiley:
چه جالب به نظر میاد که این سوارکار عزیز دستجلو را ول نکرده اما چی شده اسبش اینجوری خورده زمین نمی فهمم
اما فکر نکنم این روش حرفه ای باشه ، حرفه ای هست؟
سنا جان نکات مهمی را ذکر کردی اما نظرت را درباره خوردن زمین اسب هم بگو چون من این جور زمین خوردن را تجربه کردم اما اسبم زمین نخورد
دوستان اگر کسی نظری داره لطفا بگه چون برام جالبه که بدونم چه اتفاقی افتاده :laughingsmiley:
این ۵ عکس مربوط به یه صحنه نیست.اون عکسی که اسب افتاده مربوط به ۴ عکس قبلش نمیشه و یه عکس جداست، به ۵ عکس خوب نگاه کنین و دقت کنین متوجه میشین:winksmiley02:منم با پریسا موافقم اگر توضیح بدین اسب چطوری خورده زمین خیلی خوب میشه
یه بار بعد از افتادنم دست جلو نمیدونم چطوری رفت زیر دست اسبم ولی نخورد زمین البته زود به دادش رسیدیم احتمال داشت اینطوری بخوره زمین؟
این ۵ عکس مربوط به یه صحنه نیست.اون عکسی که اسب افتاده مربوط به ۴ عکس قبلش نمیشه و یه عکس جداست، به ۵ عکس خوب نگاه کنین و دقت کنین متوجه میشین:winksmiley02:
امين راست ميگهسنا جان نکات مهمی را ذکر کردی اما نظرت را درباره خوردن زمین اسب هم بگو چون من این جور زمین خوردن را تجربه کردم اما اسبم زمین نخورد
دوستان اگر کسی نظری داره لطفا بگه چون برام جالبه که بدونم چه اتفاقی افتاده :laughingsmiley:
خیلیاوه اوه اوه
عجب بد صوتی دادم :blushsmiley: