ماهم به تلاشگرانی مثل شما افتخارمیکنیم ایشالا کره های خوبی ازاب دربیان.کره ها الان بیجارن؟امیر حسین جان شما بودین که گفتین ساها عرب کرده ولی حیفه به این اسب عرب کرد گفت.همه میدونن کردیش بیشتره
من اسب کرد تربیت کردم ولی صدرصد کرد نبودن ولی کردیش بیشتر بود(البته اگه شما بهشون عرب کرد نمیگید)/الان من 3تا سیلمی دارم 4تا هم مادیون اصیل.ازشون کره گرفتم که به جرات میگم خالصن ولی هنوز 5و6ماهه هستن/این سیلمی ها و مادیونهارو اصلاح نژاد کردم که حدوده11سال طول کشید.و 4تا هم کره دارم//که به موقش تو همین انجمن معرفیشون میکنم
آقا سيروان اسم شما كردي ولي اگر ميشه بيشتر معرفي بدين تا ما بيشتر با شما آشنا بشيمشما لطف دارین./نخیر بیجار نیستن چون من نه اهل بیجار هستم و نه انجا زندگی میکنم.
میشه بگید کجا هستین ؟شما لطف دارین./نخیر بیجار نیستن چون من نه اهل بیجار هستم و نه انجا زندگی میکنم.
اقا سیروان منم اطراف کرمانشاه هستم شما کدوم شهرید؟شاید اومدیم خدمدتوناقای خرمی فعلا شرمندم....
شاید چندروز دیگه یکی از سیلمی هارو و یه مادیان معرفی کردم
دوست عزیز ساها کره معنگیه. معنگیم عربه نمیدونم شما چه اسراری داری بگی کرده اونم با درصد بالااقا ارمان عرب کرد نیست...
کرده
دلایلی دارم اگه خواستی عرض میکنم
امیر حسین جان شما بودین که گفتین ساها عرب کرده ولی حیفه به این اسب عرب کرد گفت.همه میدونن کردیش بیشتره
من اسب کرد تربیت کردم ولی صدرصد کرد نبودن ولی کردیش بیشتر بود(البته اگه شما بهشون عرب کرد نمیگید)/الان من 3تا سیلمی دارم 4تا هم مادیون اصیل.ازشون کره گرفتم که به جرات میگم خالصن ولی هنوز 5و6ماهه هستن/این سیلمی ها و مادیونهارو اصلاح نژاد کردم که حدوده11سال طول کشید.و 4تا هم کره دارم//که به موقش تو همین انجمن معرفیشون میکنم