من تا حالا نخوردم زمین.البته در کل مدت زیادی سواری نکردم و مبتدی ام،12 جلسه و حدودا 25 ساعت.parisa گفت:حالا چیزیت که نشد ؟ شد؟
بچه ها ترا به خدا بیشتر هوای خودتون را داشته باشید
راستی کسی این جا هست که اصلا نخورده باشه زمین ؟
من تا حالا نخوردم زمین.البته در کل مدت زیادی سواری نکردم و مبتدی ام،12 جلسه و حدودا 25 ساعت.parisa گفت:حالا چیزیت که نشد ؟ شد؟
بچه ها ترا به خدا بیشتر هوای خودتون را داشته باشید
راستی کسی این جا هست که اصلا نخورده باشه زمین ؟
زمین هم میخوری کم کم ، من که امیدوارم هیچ وقت زمین نخورینفس گفت:من تا حالا نخوردم زمین.البته در کل مدت زیادی سواری نکردم و مبتدی ام،12 جلسه و حدودا 25 ساعت.
البته من یک سوال دارم ؟نفس جان مگه کلاسهاینفس گفت:من تا حالا نخوردم زمین.البته در کل مدت زیادی سواری نکردم و مبتدی ام،12 جلسه و حدودا 25 ساعت.
من کلاس آموزشی نرفتم.25 ساعت هم تقریبی بود،دقیق یادم نیست،همینجوری بدون آموزش ،فقط همه کسانی که تو باشگاه بودن هر کدوم به نوعی تجربه شون رو در اختیارم میذاشتن.در واقع باشگاه صفاییه تا اردیبهشت که من میرفتم اونجا کلاساش شروع نشده بود و من خیلی پیگیر بودم برای برگزاری کلاسها.تا اینکه تو خرداد ماه با من تماس گرفتن واسه ثبت نام که مصادف بود با ایام شهادت مادرم...سزار گفت:البته من یک سوال دارم ؟نفس جان مگه کلاسهای
اموزشی چند ساعت هستن که 12 جلسه ان شده 25
ساعت
ولی من هم برایت ارزوی موفقیت میکنم البته اینکه بگم
امیدوارم که از اسب زمین نخوری کمی دور از تصوره ولی
امیدوارم که همیشه سلامت باشید
عاشق اسب که هستم و شاید بشه گفت چیزی فراتر از عشق.اما مطمئن نیستم که بتونم سوارکاری رو ادامه بدم.مـــحــمــد رضــــا گفت:زمین هم میخوری کم کم ، من که امیدوارم هیچ وقت زمین نخوری
مهم همینه که سوار کاری و عاشق اسب و الا ساعت و جلسه همش بهانه است
منم از الاغ افتادمhilda گفت:سلام به دوستان
منم یه تازه کارم .اما هنوز تو این مدت زمین نخوردم.البته بهش نزدیک شدم...ولی خودم رو نگه داشتم و نیوفتادم.اما میدونم اگه زمین هم بخورم بازم به سواری ادامه میدم و میخوام این هنر زمین خوردن رو بخوبی یاد بگیرم!
البته یه بار زمین خوردم خیلی حس خوبی بود!اما اسب نبود!سوار یه الاغ بودم ;D
خدایش اینطوریها هم نیست الن بروبچ کهآیناز گفت:یه آقایی در باشگاه ما همین پریروز داشت میگفت که تا سوارکار دست یا پاش نشکنه ترسش نمیریزه سوارکار بشه.
;D من خودم تازه كارم از وقتي زمين خوردم بيشتر ميخوام برم سواري ببينم براي چي افتادم...در ضمن اگه قرار باشه با يه حرفسزار گفت:خدایش اینطوریها هم نیست الن بروبچ که
سواری رو تازه شروع کردن جا میخورن