فكر نكنمparisa گفت:حالا چیزیت که نشد ؟ شد؟
بچه ها ترا به خدا بیشتر هوای خودتون را داشته باشید
راستی کسی این جا هست که اصلا نخورده باشه زمین ؟
آره من ... چون همیشه سواری آزاد از اسبم میگیرم و پسر خوبی هستم اسب رو اذیت نمیکنم که منو زمین بزنه ;D ;Dparisa گفت:راستی کسی این جا هست که اصلا نخورده باشه زمین ؟
زمین خوردن که شیرینی ندارهparisa گفت:پس هر وفت زمین خوردی خبرم کن تا ازت شیرینی بگیرم ;D
من تا همین پریروز زمین نخورده بودم.parisa گفت:حالا چیزیت که نشد ؟ شد؟
بچه ها ترا به خدا بیشتر هوای خودتون را داشته باشید
راستی کسی این جا هست که اصلا نخورده باشه زمین ؟
چرا بعضی جاها داره....... 8)مـــحــمــد رضــــا گفت:زمین خوردن که شیرینی نداره
تو باشگاه ما هركي زمين ميخوره بايد شيريني بيارهمـــحــمــد رضــــا گفت:زمین خوردن که شیرینی نداره
تقریبا توی همه باشگاها این رسمه کهسنا گفت:تو باشگاه ما هركي زمين ميخوره بايد شيريني بياره
رخش خزان جان سوارکاری که زمین خوردن را تجربه نکرده باشهرخش خزان گفت:آره من ... چون همیشه سواری آزاد از اسبم میگیرم و پسر خوبی هستم اسب رو اذیت نمیکنم که منو زمین بزنه ;D ;D
خوب بگیرین ;D ;D ;D ;Datbin گفت:تو باشگاه ما هم رسمه هركي زمين خورد بايد شيرنيي بده!
اما هيچ كسي نميده!!!!!!!!!!
سزار جان والا ما که تمام عمرمون بر فناست ... :-\ :-\ :'(سزار گفت:رخش خزان جان سوارکاری که زمین خوردن را تجربه نکرده باشه
نصف عمرش برفناست ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
حالا شما بزار زمین بخورم شیرینی هم میدمparisa گفت:پس هر وفت زمین خوردی خبرم کن تا ازت شیرینی بگیرم ;D
من که فکر نکنم کسی یادش برهparisa گفت:راستی کسی هست شیرینی دادن اولین خوردن زمینش را فراموش کنه
یا
خود اولین زمین خوردنش را فراموش کنه
؟
اینو هستم خدایش خیلی حال میدهFAEZEH گفت:خوبدر چهار سال که سواری کردم 5 بار زمین خوردم که 2بارش موقع پرش بود و3 بر دیگه وقتی بود که داشتم بی زین سوار می شدم خوش بختانه هیچ وقت هم اسیب جدی ندیدم
ولی به نظر من زمین خوردن هم کیفی داره
اتفاقا اونهایی که میبینن بیشتر حال میکنن ;D ;D ;D ;D ;Dparisa گفت:آره حال می ده اا نبرایه کسایی که ما را می بینن