شماگروه رو تشکیل بده وقرارجلسات رو هماهنگ بکن تاببینیم در باره کی باید صحبت کنیم.خوب بنظرم اول بگردیم تو نت ببینیم اونطرف چکارا باهاش کردن. رده ها . اموزشها و مطالب مرتبط براش کارایی پیدا کنیم.
چطوره؟
شماگروه رو تشکیل بده وقرارجلسات رو هماهنگ بکن تاببینیم در باره کی باید صحبت کنیم.خوب بنظرم اول بگردیم تو نت ببینیم اونطرف چکارا باهاش کردن. رده ها . اموزشها و مطالب مرتبط براش کارایی پیدا کنیم.
چطوره؟
الان نه.
مثل نژادهای دیگر.
ولی تعدادی قدیمی با داغ در حد 10-15 تا شاید باشه. که قیمتاش نجومی شده.
این کار برای سود نیست.
برای اینه که منقرض نشن. همین فقط.
بله یک کالسکه ببند بهش. روزی n تومن در میاره.با کاسپین هم میشه پول ساخت خوب هم میشه
درباره کی؟شماگروه رو تشکیل بده وقرارجلسات رو هماهنگ بکن تاببینیم در باره کی باید صحبت کنیم.
فعلا شما یک نریون و مادیون داشت هباش و سالی 1 کره بگیر.امیرجان شما یه زمین 200.300. میلیونی برای من پیدا کن سمت جاده تلو (که همش تو مشت سپاهه)من قول میدم کمکت کنم.ok
جمعا تعداد 300 تا کاسپین اعم از وحشیهایی که در جنگل هستند و بقیه وحود دارد.به گفتهي مرحوم خانم فيروز:
«اگر كمتر از 1000ماديان از يك نژاد اسب در منطقه اي وجود داشته باشد، بايد اين نژاد را منقرض شده يا در حال انقراض تلقي كرد.»
حالا خودتون وضعيت اسبهاي كاسپين تو ايرانو تصور كنيد....
جمعا تعداد 300 تا کاسپین اعم از وحشیهایی که در جنگل هستند و بقیه وحود دارد.
شما کودک معرفی کن !یعنی شما همین تعداد محدود رو میخواهید به کودکان سایت بدهید؟؟؟
با توجه به این محدودیت در نژاد کاسپین،برنامه خاصی هم حتما برای نگهداریشون توصیه میکنید،درسته؟؟؟
شما کودک معرفی کن !
بله گفتم که نریان و مادیان و تولید کره