شورانگيز
Member
از كجا معلوم بهترشو نده ؟اگر 100 بار دیگه مبارک با جم کشش بشه مثل برفین رو نمیده.
از كجا معلوم بهترشو نده ؟اگر 100 بار دیگه مبارک با جم کشش بشه مثل برفین رو نمیده.
فکر میکنم برفین دو سه تا خواهر یا برادر تنی داشته باشه
که خود من یکیشون رو تو یزد دیدم که به پایی برفین نمیرسه. کرنگ بود.
!
یکی هم با نریمان داده.چمن گل بیک.مادر شبدیز بیکبرفین تنی فقط یه خواهر داره سروانه و کرنگه
از سمت مادری 3تا داداش کرنگ داره که پدر هرسه تا خالص ایرانی بودن
جم 7 تا کره داده دوتاش با مبارک بوده مابقی با سمرقند - ابن ممتازه - فلک الفلاک و ملک النسمان و نین سیاتور
از كجا معلوم بهترشو نده ؟
خود برفین در حد مبارکه؟؟؟مبارک برفین روداده ایابرفین مثل خودش داده؟ پس مبارک بهتره چون برفین روداده وتولیداتش بهتره
هیچ پدری پسر نمیشه.خود برفین در حد مبارکه؟؟؟
هیچ پسری پدر نمیشه هیچ پسری پدر نمیشه
هیچ پسری پدر نمیشه هیچ پسری پدر نمیشه
هیچ شاگردی استاد نمیشه !!!هیچ پدری پسر نمیشه.
روی هم نشستن مارک های dna رو یه توضیحی بفرمایید! احتمال یک درصد هم در نوع خودش جالب توجه بود! حتما شما جم رو ندیدید! به نظر من از مبارک سر بود! و حیف که فدراسیون بی صاحب بود و گرنه اگر خواهر جم با مبارک یه کره داده بود برفین دیگه برفین نبود!!!سلام خدمت دوستان
بالاتر از برفین که به هیچ وجه ولی مانند او را هم هرگز از مبارک و جمع بعمل نمی آید . زیرا آقا ضیاء همین فکر را کرد که سروانه را خرید و با برفین سه نوبت کشش داد و هیچکدام مانند خود برفین نشدند چه رسد به بهتر از او .کره ملک النسمان ، جمع بعد از برفین زیباترین کره جمع است که برای دختران مبارک و برفین توصیه می کنند. اگر سیلمی است بکشند مبارک یک بار با ژن ایجن روز ترکیب شد و روی هم مارک های dna نشستند و شد برفین از نظر سطوح عالیه علم ژنتیک این احتمال تنها یک به صد است و عملا انجام ناشدنی
سروانه نیله بود.برفین تنی فقط یه خواهر داره سروانه و کرنگه
از سمت مادری 3تا داداش کرنگ داره که پدر هرسه تا خالص ایرانی بودن
جم 7 تا کره داده دوتاش با مبارک بوده مابقی با سمرقند - ابن ممتازه - فلک الفلاک و ملک النسمان و نین سیاتور
بنظرتون برفین کره درحد خودشش داده .کره ای داده جایگزین خودش بشه ؟
چندتا از کرهای معروفش :
ذوالفقار با الوند1( مبارک * الوند )
خرداد با پرواز ( مبارک * لمت السیف )
زوبین میریزد با پرلا ( مبارک * فرخ لقا )
حافظ با عاصفه ( حداد * فریاد )
رخش نمرودی با سالومه ( وحید * یولندا )
کتابهای تخصصی ژنتیک رو خوب اومدی !:laughingsmiley:شما ایجن روز رو دیدی؟امید زمانی;روی هم نشستن مارک های dna رو یه توضیحی بفرمایید! احتمال یک درصد هم در نوع خودش جالب توجه بود! حتما شما جم رو ندیدید! به نظر من از مبارک سر بود! و حیف که فدراسیون بی صاحب بود و گرنه اگر خواهر جم با مبارک یه کره داده بود برفین دیگه برفین نبود!!!
مارکهای دنای دنیای صفات متفاوتند مثل بدن . قد . رنگ. رفتار ....... که از اجداد به ارث میرسند در مورد برفین صفات ایجن روز با مبارک ترکیب شده بدن برفین مال ایجن روز است . سر ایجن روز از مبارک زیبا تر بوده ظاهرا . شانس اینکه دوباره این تلفیق صورت گیرد همان است که گفته شد بری اطلا عات بیشتر به کتابهای تخصصی ژنتیک رجوع کنید ممنون از سول شما . :smilingsmiley: