پویا یزدان پور
Member
آقا حامد شما میتونید روی کره زیر یکسال قطعی نظرتو بگی؟
این کاملا تخریبه
این کاملا تخریبه
عزیزم همه رو دارم ، کدوما رو میخوای واست بگم؟اصلاحی جان اطلاعات همه اسبارو اینجوری داری یا فقط ال امینو؟ :winksmiley02:
عزیزم همه رو دارم ، کدوما رو میخوای واست بگم؟
اينا رو كه همه ميدونن امير.هر دو هم تاپیک دارن.درباره اصیل عبد بگو چه سالهایی چه امتیازاتی داشته؟ کره هاش چی بود؟ کره دهیش چطوره؟
و زرافه
اره دارناينا رو كه همه ميدونن امير.هر دو هم تاپیک دارن.
اونايي رو كه نمي دوني بگو تا واست بگم .:winksmiley02:
امیر حسین جان شما هم کاش به جای کمک به تخریب من چه با این چیزی که نوشتی و چه از طریق صحبت هایی که میدونم به من و بقیه دوستات کمک کنی که یه کاری انجام بدبم. مطمینا من هم به همین هدف دارم کار میکنم. امید وارم تو هم کمک حال من و افرادی مثل من باشی.
با سلام مجدد.میشه بگی من چیو تخریب کردم؟؟شما میگی مادیون از روز اول لاغر بود منم میگم خب روز اول نمیکشیدی چرا 3 ماه نگه داشتی؟؟؟مالکین تحویل گرفتن چون دکتر رییسی گفته بود در شرایط موجود خطر مرگ کره هم هست....والا من چند تا مال تو پادوک دیدم یکیش کره از میجر زیرش بود یکی کره از لجند بقیه هم یادم نیست ولی میدونم که همگی عرب بودن و منتظر کشش ال امین.... مالکین محترم این مادیون اگه با شما دوستی چند ماهه دارن با من تو کوچه تیله بازی میکردن....در آخر اینکه قصد من خراب کردن چیزی نیست .من میخواستم مادیان بیارم واسه کشش با شرایط موجود فعلا منصرف شدم...جناب چکشی مرسی از دلسوزی شما برای مادیون و مرسی از امیر حسین برای کره مادیون.
من که شما رو نمیشناسم ولی امروز که این رو نوشتی و وقتی از مالک مادیون سوال کردم بیشتر شناختمتون. ایکاش اول با مالک مادیون صحبت میکردی و بعد میومدی اینجا و با کمک دوستان. من و تیم کاری که باهاش کار میکنم رو زیر سوال میبردی. مالکین مادیون خودشوت مادیان رو به ما تحویل دادن و خودشوت هم تحویل گرفتن . مادیان به توصیه دکتر رییسی به دلیل مشکل رحمی که داشت و برای جلوگیری از خرج اضافه مالکینش به اونها واگذار شد. مطمینا اگر باهاشون صحبت کنی و اگر تجربه اسبداری اونها رو به یک سال کم وبیش تجربه اسب داریت اضافه کنی میبینی کارت کمی نسنجیده بوده.
در مورد مالهایی که تو ÷ادوک دیدی مطمینا مال من نبوده چون تروبرد های سید مرتضی تو اون ÷ادوکن. در مورد مادیونها و نوع نگه داری من میتونی از بچه هایی که اینجا چیزی نوشتن و بعضی هنوز هم مادیونشون با ماست یا مثل مهندس کریمی مادیونشون رو بردن بیشتر سوال کنی.
امیر حسین جان شما هم کاش به جای کمک به تخریب من چه با این چیزی که نوشتی و چه از طریق صحبت هایی که میدونم به من و بقیه دوستات کمک کنی که یه کاری انجام بدبم. مطمینا من هم به همین هدف دارم کار میکنم. امید وارم تو هم کمک حال من و افرادی مثل من باشی.
علت شرایط بدنی مادیون رو هم میتونی از مالکینش ب÷رسی. به هر حال مالکین این مادیون از دوستان صمیمی من هستن و مطمینا میتونن بیشتر برات توضیح بدن. :smilingsmiley: