امید زمانی
Active member
شما اگه از صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید بیشتر با ال امین و کره هاش و مقامهاشون آشنا میشین:biggrin:میشه بگید ال امین چه مقامایی داره مه 3.500.00 پول برای کشش میخواد؟
:smile:
شما اگه از صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید بیشتر با ال امین و کره هاش و مقامهاشون آشنا میشین:biggrin:میشه بگید ال امین چه مقامایی داره مه 3.500.00 پول برای کشش میخواد؟
منم همون منظورمه !!!!!!ایمان جان تو مسابقه تهران فقط 1 کره از قجری بود که اونم خیلی جالب نبود و چهارم شد .اگه اشتباه میکنم تصحیح کن.
قجری اسب خوبی بود و چند ماه دیگه جواب همه حرف و حدیثارو میده
بذارید کره هاش بیاد تو میدون بعد بگید سیلمی نبود
خواهید دید با مادیان های ایرانی چطور جواب منتقدین میده
ال امین اسلا در کلاس نام قجری نیست:dodgy:
میشه بگید ال امین چه مقامایی داره مه 3.500.00 پول برای کشش میخواد؟
1.کسب چند مقام در سالها و کاپ های معتبر
2.توانایی تولید کر های عالی با اصلاح عیب از خط خونی مادیان
3.داشتن خط خونی بی نقص .......
من مایانم 8ماهه از قجری پره
بیش از 4میلیون خرج کردم برای تمام هزینه هاش
ولی قجری کجا ال امین کجا
دوست عزیز.سلامقجری اسب خوبی بود و چند ماه دیگه جواب همه حرف و حدیثارو میده
بذارید کره هاش بیاد تو میدون بعد بگید سیلمی نبود
خواهید دید با مادیان های ایرانی چطور جواب منتقدین میده
ال امین اسلا در کلاس نام قجری نیست:dodgy:
اون شرایطی که گذاشتم برای سیلمی در جواب اون دوستی بود که میگفت قجری سیلمی نبود فقط اسب خوبی بود این حرف راستش بهم برخورد.
:smilingsmiley:
الان 3تا گزینه برای کشش دارم واسه اردیبهشت که وقت کشش مادیانمه:
وارداتی ها: فقط و فقط: ال امین
:dodgy:
اگه شرایطم برای حضور تو کورس محیا بشه: 1.دوران 2.زرافه خان 3.نیومن 4.ایگل
:smilingsmiley:
چرا اینجا زدید؟ بزنید تو تاپیک براریحامد جان من شنیدم که کره های براری زیاد درشت میشن و قدرت مانور و زیربندی خوبی ندارن درسته؟
اگه عکس دارید یا تاپیک دارن بهم بگید ببینم
امسال چون شبنم بانو با کرش هستش برد مسافت برام مهمه چون خطرناکه برای هر دوتاش
ببین دوست عزیز اگرم کسی گفته قجری خودش اسب زیبایی بود ولی سیلمی نبود به این دلیل است که سیلمی به اسبی اتلاق میشه که بتونه صفاتش رو به انسابش منتقل کنه که متاسفانه قجری و خیلی از نریون های وارداتی دیگه از این موهبت برخوردار نیستند. کسی هم قصد تخریب یا بد جلوه دادن مال کس دیگری رو نداره.
دوست عزیز.سلام
در وحله اول اگه لطف کنید سنتون رو بگید ممنون میشیم.
در وحله بعد انجا یه انجمنه.کسی اینجا عضو نیست که بخواد به شخص یا اسب کسی توهین کنه یا برا کسی تعیین تکلیف کنه.
همه دوستان عزیزی که اینجا عضو هستن صرفا جهت استفاده از اطلاعات و دانش همدیگه هستن نه جنگ و نزاع و بالا بردن اسم و رسم اسب خودشون با حرف.
اگه هم قراره مقایسه ای بین اسب ها انجام بشه ، از راه منطقی و با دلیل انجام میشه. هم قجری اسب خوبی بود هم ال امین اسب خوبی هست
....و در پاسخ به سوالات و گفته هاتون گرچه تو صفحه اول می تونید همه آماری رو که قطعا هیچ آگاهی بهشون ندارید بخونید ولی من باز واستون میگم تا بدونید.
1.مقام های ال امین :
2001 Belgian National Reserve Champion Colt
2002 Champion Colt Balen, BE
2002 Reserve Junior Champion Stallion Kreuth
2002 All Nations Cup Reserve Champion Colt نایب قهرمان مروان شده
2002 World Reserve Champion Colt
2007 Frankfurt senior stallion champion
2.از تولیدات ال امین اسب های زیادی رو میشه معرفی کرد که من اینجا فقط به یکی بسنده می کنم:
memphis سیلمی مزرعه معروف عجمان .اینم لینکش :
Stallions :: Ajman Stud
3.در مورد خط خونی هم این اسبا رو که معرفی میکنم ، امیدوارم که شناخت کافی داشته باشین :
padrons psyche . bey shah. bask . marisianin . tamerlan . indraff . sir musk . aswan . nazeer و ..... که اگه اگاهی کافی داشته باشی.
.......
حالا من یه سوال از شما دارم اگه لطف کنید ممنون میشم.
1. چنتا کاب معتبر رو معرفی کنید واسمون
2. شما به چه تولیداتی ، تولید کره عالی میگید و کره های تولیدی باید به چه جایی برسن؟
3. معروف ترین خط های خونی و معتبر یا به قول شما بی نقص رو نام ببرید واسمون.
4 . چنتا تولید معروف قجری و ال امین رو در میادین جهانی با مقام هاشون معرفی کنید.
باز هم تشکر می کنم.
دارید تخریب میکنید
رو چه حسابی شما میگی نمیده؟!! چند تا کره ازش دیدین؟