reihaneh
Member
شاید اگه زنا هم مثل مردا بودن مردها هم میتونستن حسود بودنو تجربه کننقهرمان گفت:زنها اگر پاش بیفته به اسبهات هم حسودی میکنن و اونوقت... :'( :'( :'(
شاید اگه زنا هم مثل مردا بودن مردها هم میتونستن حسود بودنو تجربه کننقهرمان گفت:زنها اگر پاش بیفته به اسبهات هم حسودی میکنن و اونوقت... :'( :'( :'(
مگه ما مردا چه جوریم که ما خودمون خبر نداریم؟ ??? ??? 8)reihaneh گفت:شاید اگه زنا هم مثل مردا بودن مردها هم میتونستن حسود بودنو تجربه کنن
خودت چی آقا سهراب؟؟؟ چرا تو روت نشد بگی خان داداش؟؟؟؟؟!!!! یا نه میدونی تو هم با این پستت گفتی دیگه نه؟؟ ;D ;D ;D ;D ;Dامیرحسین اگه خواستی واسه یکی از جوونای رشید این انجمن آستین بالا بزنی آقا سهراب اوله صفه هاااا!!! 8) 8) 8) 8) :-Xسهراب گفت:پاسخ ها یک نتیجه ی اخلاقی داره که احساس میکنم روتوون نمیشه بگید!
از طرف شما طرح را به حضرت امیر پیشنهاد میکنم، چنانچه با قوانین اساسی انجمن تعارض نداشت و موجب اغتشاش و تشویش اذهان عمومی نشد، تصویب و اجرا میشه!!!
عنوان طرح : ایجاد انجمن همسر یابی در سایت
بعضیا به در میگن دیوار بشنوه!!fatima گفت:خودت چی آقا سهراب؟؟؟ چرا تو روت نشد بگی خان داداش؟؟؟؟؟!!!! یا نه میدونی تو هم با این پستت گفتی دیگه نه؟؟ ;D ;D ;D ;D ;Dامیرحسین اگه خواستی واسه یکی از جوونای رشید این انجمن آستین بالا بزنی آقا سهراب اوله صفه هاااا!!! 8) 8) 8) 8) :-X
خب آقا سهراب اعلام آمادگی کرده دیگه!! (البته به طور غیرمستقیم و با پیشنهاد طرح مزبور!!! ;D ;D ;D ;D)♘ امیرحسین ♞ گفت:بعضیا به در میگن دیوار بشنوه!!
والا ما که تو کار خیر پیش قدمیم
اعلام آمادگی کنید تا دست به کار شیم
عنوان رو که گفتیسهراب گفت:پاسخ ها یک نتیجه ی اخلاقی داره که احساس میکنم روتوون نمیشه بگید!
از طرف شما طرح را به حضرت امیر پیشنهاد میکنم، چنانچه با قوانین اساسی انجمن تعارض نداشت و موجب اغتشاش و تشویش اذهان عمومی نشد، تصویب و اجرا میشه!!!
عنوان طرح : ایجاد انجمن همسر یابی در سایت
واااا!!!! مگه سهراب چشه؟؟؟؟ : : : ;D ;D ;D ;D ;D ;DWild Stallion گفت:
سهراب
پس چرا تنها؟Wild Stallion گفت:اينها بچه های انجمن هست تو عروسی سهراب
سهراب هم اون وسط هست
به روی چشم!!! از امروز دست به کار میشم ;D ;D ;D ;DWild Stallion گفت:هيچی پسر به اين خوشتيپی قدو بالاشو ببين باحال و با مرامو با صفا و خوردنی واقعاً اگه من دختر بودم خودم باهاش ازدواج ميکردم :
شما يک دختر خوب براش پيدا کن فاطيما خانم
اينها بچه های انجمن هست تو عروسی سهراب
سهراب هم اون وسط هست
اخه عروس خانوم هنوز نیومده قراره سوار بر اسب بیاد!!!!!! ;D ;D ;D ;D♘ امیرحسین ♞ گفت:پس چرا تنها؟
آهااا. اوکی!!!! پس شما هم داوطلبی؟؟؟ ;D ;D ;D ;D ;D ;D . شما رو هم بفرستیم تو لیست؟؟قهرمان گفت:حالا همه چه گیری دادین به سهراب؟! ??? ???
چیزی که زیاده تو انجمن پسر مجرده از همه مدلش!!! 8)
خدارو شکر یه نفر متوجه منظور من شد! ;Dfatima گفت:آهااا. اوکی!!!! پس شما هم داوطلبی؟؟؟ ;D ;D ;D ;D ;D ;D . شما رو هم بفرستیم تو لیست؟؟