چرا بسياري سواركاران مجرد مي مانند ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reihaneh

Member
پاسخ : چرا بسياري سواركاران مجرد مي مانند ؟

خود مردا بهتر میدونن ولی نظر شخصیه من اینه که:
همسر و خانواده برای زنها به طور ذاتی و احساسی درجه اول اهمیتو داره و اغلب این موضوعو نشون هم میدن پس دلیلی واسه حسادت مردا باقی نمیمونه همونطوری که این روزا به خاطر عوض شدن همه چی، حتی این احساسات ذاتی، مردا هم کم کم دارن احساس خطر میکنن( و وفاداری زنها رو زیر سوال میبرن) فقط مسئله اینجاس احساس زن به حسادت خودش تعبیر میشه و احساس مرد به وفادار نبودن همسرش
ولی مردا در بهترین حالت که حتی به همسرشون وفادار هم باشن معمولا زمان ،انرژی و توجهشونو بیشتر به کار و فعالیت هاشون اختصاص میدن و شدت گرفتن این موضوع میتونه اون حس به اصطلاح حسادت و یا احساس خطر رو به وجود بیاره

fatima

Member
سهراب گفت:
پاسخ ها یک نتیجه ی اخلاقی داره که احساس میکنم روتوون نمیشه بگید! ;)
از طرف شما طرح را به حضرت امیر پیشنهاد میکنم، چنانچه با قوانین اساسی انجمن تعارض نداشت و موجب اغتشاش و تشویش اذهان عمومی نشد، تصویب و اجرا میشه!!!

عنوان طرح : ایجاد انجمن همسر یابی در سایت
:D :D :D :D :Dخودت چی آقا سهراب؟؟؟ چرا تو روت نشد بگی خان داداش؟؟؟؟؟!!!! یا نه میدونی تو هم با این پستت گفتی دیگه نه؟؟ ;D ;D ;D ;D ;Dامیرحسین اگه خواستی واسه یکی از جوونای رشید این انجمن آستین بالا بزنی آقا سهراب اوله صفه هاااا!!! 8) 8) 8) 8) :-X ;)

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
fatima گفت:
:D :D :D :D :Dخودت چی آقا سهراب؟؟؟ چرا تو روت نشد بگی خان داداش؟؟؟؟؟!!!! یا نه میدونی تو هم با این پستت گفتی دیگه نه؟؟ ;D ;D ;D ;D ;Dامیرحسین اگه خواستی واسه یکی از جوونای رشید این انجمن آستین بالا بزنی آقا سهراب اوله صفه هاااا!!! 8) 8) 8) 8) :-X ;)
بعضیا به در میگن دیوار بشنوه!!

والا ما که تو کار خیر پیش قدمیم
اعلام آمادگی کنید تا دست به کار شیم

fatima

Member
♘ امیرحسین ♞ گفت:
بعضیا به در میگن دیوار بشنوه!!

والا ما که تو کار خیر پیش قدمیم
اعلام آمادگی کنید تا دست به کار شیم
خب آقا سهراب اعلام آمادگی کرده دیگه!! (البته به طور غیرمستقیم و با پیشنهاد طرح مزبور!!! ;D ;D ;D ;D)

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
سهراب گفت:
پاسخ ها یک نتیجه ی اخلاقی داره که احساس میکنم روتوون نمیشه بگید! ;)
از طرف شما طرح را به حضرت امیر پیشنهاد میکنم، چنانچه با قوانین اساسی انجمن تعارض نداشت و موجب اغتشاش و تشویش اذهان عمومی نشد، تصویب و اجرا میشه!!!

عنوان طرح : ایجاد انجمن همسر یابی در سایت
عنوان رو که گفتی
شرح و توضیحات طرح رو هم بگو

احسان

Active member
پاسخ : چرا بسياري سواركاران مجرد مي مانند ؟

هيچی پسر به اين خوشتيپی قدو بالاشو ببين باحال و با مرامو با صفا و خوردنی واقعاً اگه من دختر بودم خودم باهاش ازدواج ميکردم ::)

شما يک دختر خوب براش پيدا کن فاطيما خانم

اينها بچه های انجمن هست تو عروسی سهراب

سهراب هم اون وسط هست

fatima

Member
Wild Stallion گفت:
هيچی پسر به اين خوشتيپی قدو بالاشو ببين باحال و با مرامو با صفا و خوردنی واقعاً اگه من دختر بودم خودم باهاش ازدواج ميکردم ::)

شما يک دختر خوب براش پيدا کن فاطيما خانم

اينها بچه های انجمن هست تو عروسی سهراب

سهراب هم اون وسط هست
به روی چشم!!! از امروز دست به کار میشم ;D ;D ;D ;D
♘ امیرحسین ♞ گفت:
اخه عروس خانوم هنوز نیومده قراره سوار بر اسب بیاد!!!!!! ;) ;) :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D

fatima

Member
قهرمان گفت:
حالا همه چه گیری دادین به سهراب؟! ??? ???
چیزی که زیاده تو انجمن پسر مجرده از همه مدلش!!! 8) ;)
آهااا. اوکی!!!! پس شما هم داوطلبی؟؟؟ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;) ;) ;) ;) ;) ;). شما رو هم بفرستیم تو لیست؟؟

فاطیما جان شما هم بدت نمیاد ها از بحثی که راه افتاده ;D
میخوای توی دخترا هم شما پیش قدم شو برای طرح ;) ;) ;)

ali.sh

Member
سوال را باید عوض کرد (چرا بسیاری از سوارکاران با اینکه دوست دارن ازدواج بکنند مجرد می مانند ؟)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا