چرا بسياري سواركاران مجرد مي مانند ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
البته اینم بگم طبق مشاهدات من
خانمهایی که من باهاشون برخورد داشتم, اظها داشتند که زنی زرنگه که خوب سواری بگیره

نقش مرد هم سواری دادنه

مظلومانه نیست؟

kamyab

Member
پس به همين دليل آقايون سواركار ازدواج نميكنن،چون عادت دارن پشت به زين باشن

fatima

Member
♘ امیرحسین ♞ گفت:
البته اینم بگم طبق مشاهدات من
خانمهایی که من باهاشون برخورد داشتم, اظها داشتند که زنی زرنگه که خوب سواری بگیره

نقش مرد هم سواری دادنه

مظلومانه نیست؟
اینا که زرنگی نیست. در ضمن همه ی خانوما مثل هم فکر نمی کنن و همچنین آقایون. بهتره ارزش خودمون رو با این الفاظ عامیانه پایین نیاریم. فقط نقش اسب سواری دادنه!

♘ امیرحسین ♞ گفت:
موضوع جالبیست
نظر خودت چیست؟
ممنون امير حسين
من معتقدم افراد ازدواج ميكنن تا به يك ارامش رواني برسند و مقداري از اين دغدغه هاي زندگي دور باشن ولي تجربه ي خود من اينه كه با ورود به دنياي اسب
تقريبا خيلي احساسات و ارامش رواني به آدم بر ميگرده و اين رو موثرترين دليل واسه اين علت كه خيليا مجرد موندن ميدونم

ali.sh گفت:
واقعا چرا؟
ایا دلایل عاطفی است؟
یا دلایل اقتصادی؟ چون اینقدر باید خرج اسبت بکنی تویه خرید فروش ضرر بکنی که دیگه به فکر ازدواج یه خرج جدید نیفتی
بحث مالي واسه ازدواج نكردن رو كليشه اي ميدونم ولي سهم بيشتري رو به همون بحث عاطفي ميدم

سنا

Active member
پاسخ : چرا بسياري سواركاران مجرد مي مانند ؟

fatima گفت:
;D ;D خب تو معیارهای قبلی اسب دوستی یا سوارکاری یا اسب داری یا کلا ارتباط با اسب نبود که حالا اضافه شد ::) ::) ::) ::) :p :p :p
یعنی یکی از اینا باید باشه ;D ;D ;D ;D ;D
البته من مثل شماها نیستم که گفتین با اسبا عروسی کردین!!!! یادتون هست که؟؟؟؟؟؟ ;) ;) ;)
بله فاطیما جان یادمه :)
من با اسبا ازدواج کردم !!!
اما وجدانا تا اسب هست آدم حال و حوصله ی تحمل کردن شوهر رو نداره ;)
اسب هم شوهر خوبیه فقط یه فرقی که میکنه اینه که خیلی نجیبه!! :) ::)

سنا

Active member
آقایون مربی هم فکر کنم اگه دختری که میخوان باهاش ازدواج کنن اهل اسب و سواری باشه هیچ مشکلی ندارن چون پا به پاشون میان
اما اگه از اون دختر ناز نازیا باشه که از اسبم بترسه خوب قاعدتا سوارکاره باید از بین اسب و خانم یکی رو انتخاب کنه ;D ;D
;)
اینم از تحلیل من :D ;D

احسان

Active member

سنا حالا شما اسب های آرام و نجيب رو دوست داری يا اسب های وحشی و رام نشدنی ::)

سنا

Active member
Wild Stallion گفت:
سنا حالا شما اسب های آرام و نجيب رو دوست داری يا اسب های وحشی و رام نشدنی ::)
والا هر دو گروه اسب رو دوست دارم اما از اسب های وحشی اما رام شدنی خوشم میاد! :)

ناشناس

Active member
اسب و زن و شمشیر وفا دار که دید؟ :eek:

ما که ندیدیم

شما اگر دیدید به ما هم نشون بدید /

sohrab

Active member
پاسخ ها یک نتیجه ی اخلاقی داره که احساس میکنم روتوون نمیشه بگید! ;)
از طرف شما طرح را به حضرت امیر پیشنهاد میکنم، چنانچه با قوانین اساسی انجمن تعارض نداشت و موجب اغتشاش و تشویش اذهان عمومی نشد، تصویب و اجرا میشه!!!

عنوان طرح : ایجاد انجمن همسر یابی در سایت

ناشناس

Active member
سهراب گفت:
پاسخ ها یک نتیجه ی اخلاقی داره که احساس میکنم روتوون نمیشه بگید! ;)
از طرف شما طرح را به حضرت امیر پیشنهاد میکنم، چنانچه با قوانین اساسی انجمن تعارض نداشت و موجب اغتشاش و تشویش اذهان عمومی نشد، تصویب و اجرا میشه!!!

عنوان طرح : ایجاد انجمن همسر یابی در سایت

اتفاقا طرح خوبیه :
اما یک دختر سوار کار واسب دوست ممکنه خواسته هاش با دختر های معمولی فرق بکنه مثلا مهریه اش این باشه
14راس اسب /یک زین پسووا با تجهبزات کامل /اسب کش/ وتهیه غذای اسب تا اخر عمر /ویک سفر با اسب به دور دنیا/

reihaneh

Member
ناشناس گفت:
اسب و زن و شمشیر وفا دار که دید؟ :eek:

ما که ندیدیم

شما اگر دیدید به ما هم نشون بدید /
در مورد وفاداری اسب که قبلا هم بحث شده بود و خب اینجوری که میگفتن اسب وفادار زیاده
شمشیر هم بستگی به استفاده کنندش داره و گرنه خودش که یه شی بیشتر نیست
و اما زن، راستش فکر میکنم اکثر مواقع روابط متقابله پس اگر آدم تو زندگیش شخص وفاداری نبینه(حالا چه زن و چه مرد) شاید باید ببینه آیا خودش وفادار هست؟ ???

shabdiz

Member

reihaneh گفت:
در مورد وفاداری اسب که قبلا هم بحث شده بود و خب اینجوری که میگفتن اسب وفادار زیاده
شمشیر هم بستگی به استفاده کنندش داره و گرنه خودش که یه شی بیشتر نیست
و اما زن، راستش فکر میکنم اکثر مواقع روابط متقابله پس اگر آدم تو زندگیش شخص وفاداری نبینه(حالا چه زن و چه مرد) شاید باید ببینه آیا خودش وفادار هست؟ ???

excellent
خوشمان آمد. :)
این جمله آخر اینو تداعی کرد وقتی با انگشتت شاید کسی رو مقصر نشون میدی با چهارتای دیگه خودت رو نشونه رفتی.

زنها اگر پاش بیفته به اسبهات هم حسودی میکنن و اونوقت... :'( :'( :'(
ولی با همه اینها من بازم میگم قصد ازدواج دارم 8) ;) ;D ;D ;D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا