همین ساعتی که پایین صفحه اصلی انجمنه و نوشته "اکنون ساعت..بر پایه ساعت جهانی+5/3 می باشد". بر اساس همین ساعت، زمان فعالیت و ارسال اعضا را هم یک ساعت عقب تر می نویسه.کدوم ساعت؟
امیرحسین این مشکل منو رفعش کن :smile::smile::smile:تیک اشتراک رو بردارید
انجام شدجناب قاسمی من آواتارم را تغییر دادم سنم شد 40 سال البته 7سالی بیشتره.نتوانستم درستش کنم از کجا باید اصلاح کنم
سن ومحل سکونت؟
چون نمیخواهم حمل بر خود بزرگ بینی شود
آقای امیرحسین چرا وقتی من با نام کاربری ام وارد می شوم و روی نام کاربری خودم و یا سایر اعضا کلیک می کنم نمی توانم وارد صفحه مشخصات شخصی شوم و می گوید اجازه دسترسی به این صفحه ها را ندارم؟ الان من نمی توانم برای کسی پیام مهمان بگذارم یا به پیام های خودم جواب بدم
چرا؟کلا دیگر هیچ کس نمی تواند این کار را بکند یا اینکه من فقط نمی توانم؟دلیلش چیه؟کسی برای شما پیام نگذاشته
شما هم نمیتوانید برای دیگران بگذارید
آقای امیرحسین پیشنهاد می کنم در بخش معرفی اعضا، اون اعضایی که فعالیت بیشتری در سایت دارند و همین طور اطلاعات و سوابق خوبی در مورد اسب دارند را معرفی کنید تا بقیه اعضا با اونها آشنا بشن. من فکر می کنم با این کار کل کل ها هم در سایت کمتر بشه.
که اینطور!من نمی دونستم . ولی آخه اینطوری درست نیست که هر تازه واردی می آید و گاها با این افراد که قابل احترام هستند با تمسخر و بد، رفتار می کند و می خواهد آنها را ناآگاه جلوه بدهد. به هر حال ممنون از شما که جواب منو دادین. آقای قاسمی که به ما محل نگذاشتندبهار جان قبلا هم اینطور بود ولی بعضی افراد سوء استفاده کردند و برای همه بد شد متاسفانه:sadsmiley:
جناب قاسمی من با بخش search خیلی مشکل دارم خیلی از اسب های معرفی شده رو میخوام ولی پیدا نمیکنم... امکان درست شدنش نیست؟