امید زمانی
Active member
هنوز نمیشه فایل ویدیویی آپلود کرد ؟!
کدام ادرسها؟جناب قاسمی این امکان هست آدرسهایی که دوستان لینک می کنند با رنگ دیگری نمایان شود؟ طوسی اصلا" رنگ قابل تشخیصی نیست.ممنون
فعلا نمیشه پیغام خ داد :mellowsmiley:با این فرم جدید چه جوری میشه پیغام خصوصی داد؟
اضافه شدن قسمتهای جدیدفلسفه تغییر قالب چیه؟ و شلوغ تر شدن هرچه بیشتر صفحه اصلی؟ تا می آییم به یک قالب عادت کنیم قالب جدیدی سبز میشه که تفاوت چندانی با قبلی نداره! فکر کنم رضایت کاربران در استفاده از فروم خیلی مهمه
شما به سایت استاتیک علاقه دارید که فقط ادمین سایت مطالب میگذاره؟من به عنوان یک کاربر از چنین فروم یا چارچوب یا قلبی خوشم نمیاد . مخصوصا اسب لایو!!! که چشم آدم رو کور میکنه. این گونه عوامل باعث میشه بعضی از اعضا دیگه تمایلی به استفاده از فروم نداشته باشند . البته نمی دونم این موضوع برای شما مهم هست یا خیر.
مطلب گذاشتن چه ربطی به فرمت و قالب و شکل ظاهری داره؟ من فکر می کنم توی هر فرومی میشه اعضا مطلب بگذارند اصلا فروم یعنی همین که افراد و اعضا مطلب بگذارند که یکی از این افراد میتونه ادمین باشه.شما به سایت استاتیک علاقه دارید که فقط ادمین سایت مطالب میگذاره؟
هیچ کنایه ای نیست. من میگم که تغییری با قبل نشده. فقط کمی رنگمطلب گذاشتن چه ربطی به فرمت و قالب و شکل ظاهری داره؟ من فکر می کنم توی هر فرومی میشه اعضا مطلب بگذارند اصلا فروم یعنی همین که افراد و اعضا مطلب بگذارند که یکی از این افراد میتونه ادمین باشه.
شاید هم منظور شما رو نگرفتم گویا کنایه ای توی صحبت شما هست یا من متوجه صحبت های شما نمی شم.
جناب قاسمی این امکان هست آدرسهایی که دوستان لینک می کنند با رنگ دیگری نمایان شود؟ طوسی اصلا" رنگ قابل تشخیصی نیست.ممنون
کدام ادرسها؟
فرم قبلی ویرایش پستها که من معتقدمی باید باشه حذف شد این فرم هم پیغام خصوصی علت چیه آقای قاسمی ؟
علت حذف ویرایش.فرم قبلی ویرایش پستها که من معتقدمی باید باشه حذف شد این فرم هم پیغام خصوصی علت چیه آقای قاسمی ؟
اینجا بنگاه شادمانی و پخش محبت نیست !