خانم سلطان ابادي . اول بفرماييد من جواب شمارو بدم يا اقاي احساني ؟
اگر من كه مفصل جواب ميدم .
اگر هم اقاي احساني كه من كاملا در جريان كه شما اين ماديون رو قزوين ديدي . در مورد سيلمي كه الان داري در كوردش حرف ميزني اگر همين اقاي احساني نبود كرخه نريونت رو به قول خودت بايد اخته ميكردي. در مورد پول كشش هم كه اخرين بار رو من يادمه تو باشگاه اصيل ايران احساني به شما گفت بياين در موردش صحبت كنيم كه شما رفتي و ديگه نيومدي. من نميدونم از چي ناراحتي ولي بد نيست حواستون به نوع تلفظ كلمات باشه. من و اقاي احساني شاگرذ و اوستاي ميوه فروش نيستيم. دوست بسيار نزديكيم. و من خيلي چيزا ازش ياد گرفتم. همون طور كه شما ياد گرفتين .
اگر واقعا نيازه در مورد سطح اطلاعات شما و نوع كار شما در ضمينه اسب بگم هم اينجا جاش نيست . اگر چه شما حرمت نگاه نداشتين.
اولا ، شما و آقای احسانی ندارید ، چون شما ۲ سال هست که از زبان این آقا و به خواست ایشان افاضه میفرمائید وگرنه من اصلا شما رو نمیشناسم .
دوما ، بله من مادیون رو در قزوین دیدم ، درست مثل آقای احسانی که مادیونش رو ندیده بود تا مرز ایران و اسب رو از آقای فلیککس رانندی آلمانی به همراه آقای جلال سرزعییم تحویل گرفت .
(باز هم شما اطلاع ندارید ، از زمان پیدایش اینترنت اکثر علاقمندان اسب بیشتر خرید و فروشهای خود را از این طریق انجام میدهند ) مثلا کسی که از استرالیا میخواد ۵تا کشش بخره تا آمریکا نمیره و .....البته شاید توقع داشتید برای یک مادیون بیست هزار یورو ای ، که از سر لطف برای معلمتان خریدیم ، پنج هزار یورو هم هزینه کنم و تا آلمان برم ، از این بابت من شرمندهام ، در ضمن خرید غیر اینترنتی شما برای همه زنده و قابل رویت هستند .
مطمئناً شما حتما از آقای احسانی چیزها یاد گرفتید و ایشون هم از شما ، ولی همه رو مثل خودتون نپندارید .
همیشه آدمهای سؤ استفاده گر هر آنچه که از یک جمله رو بخواهند به حافظه میسپارند ، من به عنوان یک تولید کنند حرفهای به دلیل اعتقاد فراوان به سیلمیام ، به تمام مغرضان نه تنها به آقای احسانی گفته بودم که اگر ، اگر ، ساروخ الشمس تولید کنندهٔ خوبی نبود ، او را اخته خواهم کرد ، البته من این جمله را به شما نگفته بودم و معلمتان فقط نصف جمله رو به شما رساندند . (واگر نه هر وقت شما "ای ج حکیم " رو که به عنوان سیلمی به جامعه اسبی ایران هدیه فرمودید، اخته کردید ، از دیگران هم توقع چنین ایثاری داشته باشید) . البته قصد مقایسه ندارم چون ساروخ الشمس با "سیلمی" وارداتی شما قابل مقایسه نیست .
راجع به حرمت فرمودید ، ۲ سال هست که شما از طرف آقای احسانی ساروخ الشمس را و در نتیجه من را مورد بی احترامی ، نا سزا و افترا قرار دادید ..... تا آنجا که حتا عکسهایی که یک بعد از زیبائیهای ساروخ را نشان میداد به عکاس خوب و کرههای زیبایش را به مادیانهای ارزشمندتان نسبت دادید................... نمیدانم کینهٔ شما و معلمتان به ساروخ از کجا شروع شد ، شاید ما سهل انگاری کردیم و میبایست بابت کششهایی که هیچ وقت پرداخت نشد و تدریسی که ایشان به من و همسرم داشتند ( به زعم شما ) ، هزینهای را هم باید پرداخت میکردیم .
بعد از ۲ سال سکوت این اولین جوابی بود که از من شنیدید و جالب است که شما مردان با ظرفیت طاقت شنیدن تنها "یک" جواب مرا نداشتید .
ضمناً در مورد سطح اطلاعات و نحوهٔ کار ، .... اینها کلمات بزرگی هستند نمیدانستم که شما به این نوع ادبیات هم واقفید. از قرار یا برای جلب توجه از این کلمات استفاده کردهاید یا شاید معنای آن را میدانید ، هر کدام که هست ، خوشحال میشم در همین سایت توضیح بدهید ، اما لطفا و برای اولین بار جانب انصاف را نگاه دارید و در مورد "سطح اطلاعات و نحوهٔ کار" خود و دوست گرامیتان هم توضیح کامل بفرمائید .