Dr_Ghaffari
Active member
سهراب خان! سلام ! حال شما خوب است ! نگران شدم مبادا كسالتي داشته باشيد ! امروز صبح " پالان الاغت را نبسته بودي " !
سلام ممنون دکتر جون. بادمجون بم آفت نداره! چند روزی به دامان ناپاک طبیعت پناهنده بودم!Dr_Ghaffari گفت:سهراب خان! سلام ! حال شما خوب است ! نگران شدم مبادا كسالتي داشته باشيد ! امروز صبح " پالان الاغت را نبسته بودي " !
اينجوري هم ميشه گفت!!خوب خر برای بار کيشيدن هست و پير از کار افتاده ديگه خر ميخواد چيکار چون با خر که نميتونه کار کنه اما جوان بايد کار کنه زن ميخواد چيکار يه چيزه ديگم اينه که پير مرد فقط دنباله يه چهار پا ميگرده که سوارش بشه زياد به توانای و قدرت خر توجه نميکنه
همونی رو خریدید که در فامور دیدید؟Dr_Ghaffari گفت:دوستان "دو اسبه و چهار اسبه مي تازيد" اما جواب نداديد اينكه پير براي خر نرود دليلش اين است كه پير دنبال خر زوار در رفته اي مي رود مثل خودش اين چند روز عكسهاي جالبي گرفتم كه متعاقبا ارسال خواهم كرد . اگر نبودم گرفتار خريد يك ماديان كره بودم و سيزده به در و كار و بار !جوان هم كه عقل معاش ندارد چه رسد به زن گرفتن !
بگوييد "جان اسب در نعل اسب است "يعني چه؟ يادتان باشد در حكايت اين صحبت از زبان اسب نقل مي شود ! آنهم به گرگي كه قصد كشتن اسب را دارد ..!