mohsen chakoshi
Member
تو سایت زیاد داریم .با کمی حوصله پیدا میکنید....هم خط خونی بهتر هم فنوتیپ بهتر.
تا حالا که الشجاع بهترین بود....شقران از الشجاع هم بهتر شده؟؟؟براستی که شقران بهترین خالص ایرانی حال حاضر ایران هست
اونهایی که من میگم صورتشون هم عالیه.هم مادیان سراغ دارم هم نریان.بعید میدونم تو فنوتیپ اسبی به خوبی شقران در خالص ها باشه. به عقیده من شقران اگر صورت خوبی داشت خیلی از وارداتی هارو هم میزد.
میشه چندتا نریان معرفی کنید؟اونهایی که من میگم صورتشون هم عالیه.هم مادیان سراغ دارم هم نریان.
ملت؟؟؟کدوم ملت؟؟؟ملت افراط و تفریط؟؟؟یکی رو حلوا حلوا میکنن .یکی رو پیف پیف....ملت بشینن هیچ فعالیتی هم نکنن بعد زرد آلو بپر تو گلو؟؟؟چرا معرفی نمیکنی ملت استفاده کنند این سایت را برای همین بنا کردن دیگه
به یه پله بالاتر از اینهایی که اسم بردی فکر کن ......خداییش اینها همه خوبن (و البته همه سمرقندی) ولی اگه نظرت اینهاست که آره شقران بهتره ....اگه نظرت رو خالص ایرانیه که بازم میگم بهتر از اینها هست..... صاحب اون اسبها هیچ احتیاجی به نشون دادن ندارن .تولید خودشونو میکنن ...مقام زیبایی هم باشه واسه اونهایی که بهش ذوق میکنند.شما هم جوش شقرانو نزن جوش پدر و مادرشو بزن که شقرانو اونم واسه 1 بار تولید کردن..... گول 4 تا مقام هم نخور ....تا قدرت انتقال نداشته باشه اینا همه کشکه...اسد هیچ کسی منکرش نمیشه و نخواهند شد. شقران این همه مقام داره با وارداتی ها مسابقه داده همه قبولش دارن( اینم من نمیگم از اون داور های که بهش نمره دادن میگم و از روی نمراتش میگم). کدوم یکی از اون اسب های که اسمشونو نمی برید این همه مقام دارن؟ بعد مگه همین شقران با این صورتش بهترین خالص های ایرانو نزد؟ مثلا ذلفقار بهزادی(2 بار) شهداد میر یزد(1 بار) رستم میر یزد (2بار) قیامت(1بار) قانا(1بار) قاهره و.............. همه چیز تو صورت نیست
تو خارجیام دست و پا و بدت قوی هم زیادهعربهای خارجی بهترین صورت را دارنداما ایا دست و پا و بدن خالص ایرانی را دارن همه چیز که صورت نیست یه مقایسه بکن
میشه چندتا نریان معرفی کنید؟
اسد هیچ کسی منکرش نمیشه و نخواهند شد. شقران این همه مقام داره با وارداتی ها مسابقه داده همه قبولش دارن( اینم من نمیگم از اون داور های که بهش نمره دادن میگم و از روی نمراتش میگم). کدوم یکی از اون اسب های که اسمشونو نمی برید این همه مقام دارن؟ بعد مگه همین شقران با این صورتش بهترین خالص های ایرانو نزد؟ مثلا ذلفقار بهزادی(2 بار) شهداد میر یزد(1 بار) رستم میر یزد (2بار) قیامت(1بار) قانا(1بار) قاهره و.............. همه چیز تو صورت نیست
به یه پله بالاتر از اینهایی که اسم بردی فکر کن ......خداییش اینها همه خوبن (و البته همه سمرقندی) ولی اگه نظرت اینهاست که آره شقران بهتره ....اگه نظرت رو خالص ایرانیه که بازم میگم بهتر از اینها هست..... صاحب اون اسبها هیچ احتیاجی به نشون دادن ندارن .تولید خودشونو میکنن ...مقام زیبایی هم باشه واسه اونهایی که بهش ذوق میکنند.شما هم جوش شقرانو نزن جوش پدر و مادرشو بزن که شقرانو اونم واسه 1 بار تولید کردن..... گول 4 تا مقام هم نخور ....تا قدرت انتقال نداشته باشه اینا همه کشکه...
من فكر ميكنم منظور توليدات آقاي اشرفي (همدان) باشه.تو خارجیام دست و پا و بدت قوی هم زیاده
مادیونهای لهساتی و روسی رو ببینید
اقارضاعکسی ازتولیداتایشون دارید؟من فكر ميكنم منظور توليدات آقاي اشرفي (همدان) باشه.
كه من خيلي قبولشون دارم