سيد مهدى حقگو
Member
Sonia ممنون
لطفا عكس و مطالب بيشتر بگذار ما دنبال ميكنيم
ضمنا عكسها رو كامل بگذاريد
لطفا عكس و مطالب بيشتر بگذار ما دنبال ميكنيم
ضمنا عكسها رو كامل بگذاريد
جناب سترگ دره شوری در حال حاضر چند اسب دره شوری وجود دارد؟
- "امروزه دو خط خونی و ژن اسب در این نژاد وجود دارد، یکی کارون و دیگری تاج که هر دو از سیلمی های پدرم بودند که امروزه این ژن و خون دره شوری در برخی اسب ها وجود دارد، اما اصیل ترین های موجود هفت سیلمی خاص و ده مادیان می باشد که بنده نسبت به خلوص خون دره شوری آنها اطمینان دارم چون نسل به نسل از اختلاط آنها جلوگیری شده و برای اصلاح نژاد مابقی باید از این سیلمی ها کشش انجام پذیرد تا خون دره شوری آنها تقویت شود. البته من نمیگویم مابقی اسب ها خون دره شوری ندارند بلکه درصد آنها کمتر است. خصوصا در استان های اصفهان و کرمان و یزد توجهی به اسب دره شوری نشده و خون های دیگر داخل گردیده است.
امروزه به استناد دایرة المعارف بین المللی اسب، چنانچه خون اسبی 75 درصد به بالا دره شوری است و این را باید آزمایشگاه های علمی تعیین نمایند. آنچه بنده تشخیص میدهم فنوتیپ و قیافه و شکل بر اساس اندام ظاهری است، ولی آنچه علم ژنتیک باید تعیین نماید ژن خاص این نژاد نفیس است. چون این تعداد تحت نظر زیاد خان و پدرانمان پرورش یافته اند و با دقت تا جایی که میسر بوده از اختلاط جلوگیری شده است بنده مطمئنم در خلوص بی نظیرند و امیدوارم روزی برسد که دلسوزی برای تمام نژاد اسب ایرانی انجام شود."
در ادامه اضافه کنم تاج که از سیلمی های مرحوم زیاد خان بود زنده نیست، برخی افراد به دلیل شباهت اسمی اسبهای دیگر با این سیلمی، به استناد به حرف های جناب دره شوری اسبهای موجود را دره شوری خالص معرفی کردند.
همین طرزه فکره شما ولحن صحبتتون کاملا مشخص میکنه حق با کیه اونجاهم بتون گفتم مطالبتون مفیده اما عکسی که میذارید بدتر این نژادو زشت نشون میده مثلا همه این عکسارو میبینن قضاوت میکنن ایا عکسی که ازاین اسبا گذاشتید به خوبی خودشون هست ایا 10درصد زیباییشون تو این عکسا مشخصه؟بارها بتون گفتم مطلق نگید من نمیدونم رابطه شما با امان...خان چیه وایا تعریف زیاد ازاین اسبا براتون منفعتی داره یانه قضاوتی هم نمیکنم نظری هم نمیدم اما خوبه اینو هم بگید من خودم از اسبای امان خان تعریف میکنم ودنبال خرید بودم از ایشون اما نه برای ایجادهمخونی بیشتر بلکه برای استفاده ازسیلمی های چاپار برای به وجود اوردن تولیدات با کیفیت ترپس ایکاش با تئوری توطئه نگاه نمیکردید هرکجا اشتباه میکردید وتند میرفتید قبول میکردید وهرکجا ازمن یا دیگران اشتباهی میدید گوشزد میکردید نه ایجاد دعوا درکل تا خودتون نخواید ضرورتی نمیبینم بیشتر توضیح بدم ووقتم رو تلف کنم دراینجا هم صحبتاتون رو دنبال کردم وسوال کردم نه به خاطر شما بلکه به خاطر اینکه این اطلاعات ازبزرگان نقل شده بود ایکاش حد خودتون رو میدونستید وایکاش ازتولیدات دوخونتون هم میگفتید وبی خود بقیه بزرگان وتولید کننده هارو زیر سوال نمیبردید و...شما برای دره شوری چه کردید؟که کسایی که سابقه چندین ساله دارن رو زیره سوال میبرید؟درپایان برای شما ارزوی موفقیت میکنم واگر نقل قول میکنید بهتره فقط نقل قول کنید وخودتون دران دخالتی نداشته باشیدبرای افرادی که قصد استفاده از نظرات و تجربیات امان الله خان رو دارند مطلب میذارم
آقای حسینی شما که تاریخچه ای بدون منبع و کاملا اشتباه از این نژاد رو تو فیسبوک با عنوان حمایت از این نژاد! پخش میکنید ( این که ریشه ی این اسبا از اختلاط اسبای خوانین بختیاری با اسبهای شیخ خزعل هست و ....) و افرادی که میخوان تازه با این نژاد آشنا بشن رو با نظرات خاص مد نظر خودتون از بحث اصلی دور میکنید
بعد در جواب من که میگم تاریخجه ی شما اشتباه است و نظر امان الله خان که صاحب نژاد هستند و اطلاعات از پدرشون زیاد خان سینه به سینه به ایشون منتقل شده متفاوت هست میگید نظر امان الله خان برای خودشون محترم هست
واسم عجیبه وقتی تو فیسبوک همین مطالب رو میبینید من میذارم روی پیج حمایت از اسب دره شوری ولی حمایت نمیکنید به اشتراک نمیذارید، حتی گاهی منو سانسور میکنید کامنت هامو پاک میکنید و نظرات خودتون و دوستانتون رو به دیگران القا میکنید چرا الان تو این سایت همین مطالب رو میپسندین و دنبال میکنید!؟؟
لطفا اینجا مباحث من رو به حاشیه نکشید، شما که 100 بار به من گفتید مطلق گرا هستم و روی اطلاعات غلطتم پافشاری دارم و متعصب هستم و عکسام کیفیت نداره اسبها رو بدنام میکنه و ....هزار ایراد دیگه....چرا هنوز خواننده ی مطالب من ( همچین آدمی) هستید؟؟؟
هم خونی و این حرفا مال افرادی هست که میخوان بگن اسبای امان الله خان نقص دارند و قابل استفاده نیستند برای ادامه ی نسل دره شوری خالص! شما لطفا حرف هرکس رو میشنوید باور نکنید!!
لطفا لطفا بذارید حداقل اینجا ( سایت آقای قاسمی ) نظراتم رو به گوش دیگران برسونم
حیف این پست هست با مسائل حاشیه ای پر بشه وقت دوستان هم گرفته میشه