جاماسب عزیز خیلی از میزبانی شما خرسندیم.البته میزبان شما متاسفانه هیئت است که امیدوارم سنگ تمام بگزارند که بعید میدانم. در هر حال ما کنار شما برای هر گونه کمک و اطاعت امر هستیم و برای دیدن مسابقه حتما میآییم و برای شما دعای سلامت در درجه اول و بعد سربلندی و گرفتن نتیجه دلخواه میکنیم. پیروز باشید.بعد از 8 سال استان شما میزبان مسابقات استقامت کشوری شده. امیدوارم سر بلند از این رویداد بیرون بیاید. ما هم در این مسابقه با تمام قدرت شرکت میکنیم. ضمناً باید از زحمات دوست عزیزمون اقای احسان مجرب تشکر زیاد کنم که زحمت برگزاری این مسابقه رو کشیدن.
به نظرم این آقا احسان مجرب باشن . بچه های شیراز درسته ؟آقای مجرب رو معرفی کنید
به نظرم این آقا احسان مجرب باشن . بچه های شیراز درسته ؟
آهاسلام
نه خیر ایشون دبیر هیئت آقای مسجدی هستن.
منم دارم از بوشهر میام . راستی دوستان این خبر رو شنیدید که اسپانسر این مسابقات انجمن خودمونه ؟
سلام
ساعت و محل دقیق این مسابقه کی و کجا هست؟
سلام به تمام دوستان انجمن و سهراب خان عزیز ... من هم به شرور عقیلی و سهراب دین یاری تبریک می گویم ! ( به سهراب تبریک می گویم به خاطر انتخاب شایسته اش ) و به شرور به خاطر اول شدنش ... عکسها را هم که رخش خزان ارسال خواهد کرد با نتایج کامل ... ناسلامتی قرار است خبرنگار انجمن در استانهای جنوبی باشد و من پا تو کفشش نمی کنم !بنا به اطلاعات واصله در 40 کیلومتر دکتر غفاری با "شرور عقیلی" اول شد.(به خودم و خودش تبریک میگم)
"خرسان"هم در 120 کیلومتر سوم شد (احتمال جابجایی بعد از تست دوپینگ وجود داره