فکر کنم از جهاد کشاورزی یا صندوق تعاون(البته به شرط تشکیل شرکت تعاونی)Farib گفت:kasi midune az che organi va az che raveshi mishe vam baraye ijade markaze tolid va eslahe nejad asb gereft?j
من فکر نمیکنم برای این کار وامی به شما تعلق بگیره به خاطر مرفهین بی درد و طاغوت و از این حرفها و بهتره با یک عنوان دیگه بری سراغ وام که اون هم از نظر شرعی درست نیستFarib گفت:kasi midune az che organi va az che raveshi mishe vam baraye ijade markaze tolid va eslahe nejad asb gereft?j
SALAM. AVALAN BEBAKHSHID FONTE FARSIM RIKHTE BEHAM.... MAN KE MORAFAHE BIDARD NISTAM PAS EHTEMALAN VAM BEHEM BEDAN...VALI YE SERI FEKR TU KALLAME KE MIKHAM AMALI KONAM VA NETIJEGIRIAM MIGE KE BAZDEHAM DARE KE BETUNAM VAMO BAHASH PAS BEDAM.VALI MASALEYE ASLI ALAN PULE KE NISTقهرمان گفت:من فکر نمیکنم برای این کار وامی به شما تعلق بگیره به خاطر مرفهین بی درد و طاغوت و از این حرفها و بهتره با یک عنوان دیگه بری سراغ وام که اون هم از نظر شرعی درست نیست
ولی من فکر میکنم خیلی سخت باشه باز پرداخت این وام از طریق در آمد اسب چون همون طور که میدونید اسب اگر اگر اگر درآمدی داشته باشه خیلی دیر بازده هست
منم نگفتم شما مرفه بی دردی اگر بگی وام واسه اسب میخوام یه همچین جوابی میشنوی که این رشته واسه مرفهین بی درده و طاغوتیه و از این حرفهاFarib گفت:SALAM. AVALAN BEBAKHSHID FONTE FARSIM RIKHTE BEHAM.... MAN KE MORAFAHE BIDARD NISTAM PAS EHTEMALAN VAM BEHEM BEDAN...VALI YE SERI FEKR TU KALLAME KE MIKHAM AMALI KONAM VA NETIJEGIRIAM MIGE KE BAZDEHAM DARE KE BETUNAM VAMO BAHASH PAS BEDAM.VALI MASALEYE ASLI ALAN PULE KE NIST
در ملاقاتی که جمعه شب به اتفاق 3 عضو انجمن داشتیم (جای همه خالی) برای صحبت و تصمیم گیری در زمینه تعاونی موادی معلوم شد:
فعالیتهای تعاونی:
1-تولید ,خرید و فروش کلیه نژادهای اسب و واردات و صادرات اسب
2-فعالیت برای حفظ نژادهای اصیل ایرانی
2-تولید و فروش لوازم سورکاری و رسانه های مرتبط
3-برزگزاری کلاسهای سوارکاری و علوم مرتبط درمقاطع مختلف و کلاسهای توجیهی
4-تهیه و تولید علوفه
5-ایجاد و احداث و مشاوره در زمینه مراکز نگهداری و مسابقات اسب
6-تولید خوراک اسب برای استفاده های خاص
7-برگزاری تورهای اسبی
8-برگزاری مسابقات زیبایی, پرش و استقامت
نظرات شما در زمینه بندها چیست؟
من هم همين حرفو ميزنم، ولي به صورت تخصصي براي هر نژاد، مثل كاري كه تعاوني تركمن ميكنه، ولي ظاهراً كسي از كار گروهي استقبال نميكنه!
اينم تاپيكشه:
راهنمايي براي حفظ و اصلاح نژاد اسب كرد
يك فرد نميتونه زياد كاري از پيش ببره حتي اگه تمام عمرشو داراييشو هم وقف كاري بكنه؛ اما ايجاد تعاوني يعني ايجاد يك شخصت حقوقي، تجميع نيروي كار، تجميع دارايي مالي و معنوي و ... كه هميشه پابرجاست و قدرتش هم از يك شخصيت حقيقي با عمر و دارايي محدود خيلي بيشتره و مسلماً هم توليدات و بازدهي بهتر و بيشتري خواهد داشت.
خوبه
منم هستم ... تعیین وظیفه کنید ارزش سهام و مبلغی رو که باید برای شروع بذاریم رو مشخص کنید
در ضمن با یه دست نمیشه چنتا هندونه برداشت یک نژاد یا فعالیت رو برای شروع انتخاب کنید و براش برنامه برزیم و کم کم تعاونی رو راه بندازیم