ممنون چشمآفرین بر شما سامان گل
کار خوبی میکنی با کم شروع کن ولی با برنامه جلو برو
بهت تبریک میگم .
موفق باشی
ب نظر من ساخت اصطبل بستگي ب نژادي ك ميخواهيد پرورش بديد داره.من هم دوباره تبریک میگم.البته من هم گاوداری پدرم که چند سال خالی بود را میخوام تغییر کاربری بدم اگه دوستان ایده بدهند عالی میشه مثلا برای اصطبل جه نکاتی را باید رعایت کرد؟باکس ها چند در چند باشند عالیه؟البته سالن بزرگییه32×18
پس بهتره به چندتا پرورش اسب عرب كه اصطبلهاي متفاوتي دارن سري بزنيد و بررسي كنيد كه اسبها تو كدوم اصطبل وضعيت بهتري دارن از بابت سلامت جسمي ظاهري و همينطور اخلاقي ك من خودم يكي از دلايل بداخلاق شدن اسب و همينطور تيك گرفتن اسب رو استاندارد نبودن اصطبل براي اون اسب ميدونم! ب نظر من اول ب مدل ساخت اصطبل و باكس ها اهميت بديد و بعد بريد سراغ محل ها و ابعادي ك لازمه ي يك پرورش اسب عرب خوب هست مثل پادوك ها ، مانژها، باكس پزشكي، محل شستشوي اسب و ...من شخصا از پرورش اسب عرب خوشم مییاد و میخواهم عرب پرورش بدم.مکان ما یک گاوداری است که اطراف ان برای رها کردن اسب و سواری ازاد عالیه
ممنون مخلصیم.والا هیچکس به یه تازه کار کمک نمیکنه قیمتارو بالا میزنن که یا پشیمون بشه یا بره زیره قرض ودیگه زیر بدهی کمر راست نکنه ولی ما که محکم ایستاده ایم عاقبت جوینده یابندستبريك به آقا سامان كه با اين سن كم كاري بزرگ را شروع كرده موفق باشي
ممنون چاکرممبارک باشه.....
ما مخلصیمموفقیت در کاری که شروع کردید بهترین شیرینیه.