نفس عزیز
مابعضی اوقات کارهایی انجام می دهیم ویا ازکارهایی دوری می جوییم از روی ترس ,ترس ازانتقام ,ترس از سرنوشت,ترس ازمجازات و...
بذارنمونه هایی ازتنبیه ویا..برات بگم
یکی از همشهریای من ,یه روزسرا سیمه از گشت بر میگرده واسبش رو با زین می اندازه داخل باکس وشلاق رو میکشه به جونش,طوریکه اسب از زور درد وبی حالی بعد از یک ربع کتک خوردن ,نای تکون خوردن نداشته.
سطل آب رو خالی میکنه روی سر اسب وبعد ازکمی حال اومدن دوباره شروع میکنه به کتک زدن اسب.
بعضی اوقات ما اسب رابی دلیل وبدون اینکه متوجه خواسته ما باشدتنبیه می کنیم.
بعضی اوقات ما اسب را بدلیل سهل انگاری تنبیه میکنیم.
بعضی اوقات ما اسب را بدلیل نافرمانی تنبیه می کنیم. بدون توجه به دلیل
بالاخره ازاین تنبیه هدفی داریم.
اگر اسبی راهم می خواهید تنبیه ومتوجه عملش نماییداین عکس العمل موثر حداکثرتاسه ثانیه بعد ازانجام عمل است وبعد از این زمان اسب متوجه تنبیه شما نمی گردد.
به اعتقاد کارشناسان در99/99٪ از بروزمشکلات ,سوارکار مقصر است.
حال برای آن0.1٪ باقی مانده آیامیتوانید اسب را تنبیه کنید,درست نمیتوانم تشخیص دهم ولی اعتقاددارم باید از بروزاشتباه جلوگیری کرد.
واینکه آیابه ازائ آن ضرباتی که به گردن اسب زدید مورد انتقام قرارمیگیرید یا نه؟ویا مستوجب کیفر هستید؟
اونها رو بیندازید به گردن من.! فقط مهم این است که بدانید وعمل کنید که چرا باید کسی را تنبیه کرد؟ وچگونه بایداین کارراانجام داد.
مطمئنا حق با شماست و من هم با همین اعتماد به استقبال اون اسب میرم.امید است در صورت انتقام گیری(به فرض تقریبا محال) به اندازه همون ضربه هایی که زدم انتقام بگیره!!!!
ممنونم که خیالم رو راحت کردید،یکی از دغدغه هام برای رویارویی با اون اسب همین بود که برطرف شد.
از توضیحات جامع و شفافتون (مثل همیشه) که همیشه نقش به سزایی در سوالات من داشته، بسیار متشکرم.