بطور صد در صد میتوانم بگویم بله اسبها حس انتقام جویی دارند هم نسبت به انسان و هم نسبت به اسبی دیگر و حتی حیوانات دیگر. من خود شاهد چندین نمونه(نمونه های خیلی وحشتناک بوده ام)ناشناس گفت:انتقام گبری از سوار کار
انتقام گیری از هم نوع خود
نحوه انتقام گیری به چه صورت میباشد؟
این حس انتقام دوره زمانی هم داره؟!!!
مثلا اگه با دستجلو هنگام سواری به گردن اسب نواخته باشی(!!!)،حداکثر تا چند وقت بعد یادش میمونه و منجر به انتقام گیری میشه؟
نفس جان خواهر خوبم:
شما تنبیهات سواره که جزو تربیت اسب میشه رو با بد رفتاری با اسب قاطی نکن. ممکنه که یک ترینر یه جایی موقع کار با اسب شلاق محکمی هم به اسب بزنه ولی این اسب میفهمه که این بازتاب حرکت اشتباهش بوده.
حال اگر ما پیاده و یک اسب بسته رو با شلاق بیجهت بزنیم یا کارگر بدون علت موقع تمیز کردن باکس اسب با بیل بزنتش یا بطرفش سنگ پرتاب کنیم یا هر کار بدی باهاش بکنیم صد در صد در فکر انتقام خواهد بود.
یک خاطره از حدود 20 سال پیش برات بگم که توی باشگاه چوگان شیراز که دولتی بود سواری میکردیم و یک اسب آنگلو عرب بسیار زیبا از اسبهای ورامینی داشتیم که خیلی هم مغرور و زیبا بود بنام ونوس و کارهای اسبها رو سربازها انجام میدادن(هر سرباز 2 تا اسب تحولش بود) یک شب ونوس از باکسش اومده بود بیرون و رفته بود سراغ جوهای انبار و سرباز نگهبان اصطبل هم با بیل به کمرش زده بود و اونو کرده بود تو باکسش. خلاصه 3 تا 4 ماه ازاین موضوع گذشته بود که این آقای سرباز یه بار دیگه نگهبان اصطبل بود و ونوس هم برای انتقام کمین کرده بود و وقتی این سرباز از جلوی باکسش رد میشه میپره و سر سربازو گاز میگیره. طوریکه پوست و موی سمت راست سرش و نصفی از گوش سمت راستش کلا کنده میشه
اینم جزای کسیکه بیجهت اسبی رو بزنه
ممنون آقای واحدی هم بابت خاطره و هم راهنماییتون.
جدا که بسیار دردناک بود این خاطره ،وقتی خوندم سمت راست سرم و گوشم درد گرفت!!!یعنی دندونای اسب اینقدر تیز هستش؟؟؟
اما منظور من تنبیه توسط یک مبتدی بود،منظورم خودم بود.تقریبا 9 ماه پیش سوار یک اسب عرب شدم که البته بسیار باهوش و تیزه.میخواستم یورتمه برم ولی چون مبتدی بودم و نا بلد نمیرفت اسب!اونجا یه نفر به من گفت با دستجلو بزن به گردنش تا بره،منم همین کارو کردمو بعدش خیلی شرمنده شدم،اما اون موقع چون اوایل بود و فقط دلم میخواست تند برم با اسب(!!!) دست به اینکار زدم
اما یه موضوعم هست و اینه که من ضربات محکمی نمیزدم و ضرب دستم هم آنچنان شدید نبود...
حالا میخوام بدونم بعد از این مدت اون اسب میشناسه منو و ممکنه ازم انتقام بگیره؟؟؟
نفس عزیزممکن است اسبی آنقدر حس انتقامش شدید باشه که مثلا تو مانژ دنبال آدم بیاد واسه گاز گرفتن؟!!!
یا اگر تو باکسش بریم لگد بزنه یا هر حرکت غیر منتظره ای؟؟؟
ممنون آقای واحدی هم بابت خاطره و هم راهنماییتون.
جدا که بسیار دردناک بود این خاطره ،وقتی خوندم سمت راست سرم و گوشم درد گرفت!!!یعنی دندونای اسب اینقدر تیز هستش؟؟؟
اما منظور من تنبیه توسط یک مبتدی بود،منظورم خودم بود.تقریبا 9 ماه پیش سوار یک اسب عرب شدم که البته بسیار باهوش و تیزه.میخواستم یورتمه برم ولی چون مبتدی بودم و نا بلد نمیرفت اسب!اونجا یه نفر به من گفت با دستجلو بزن به گردنش تا بره،منم همین کارو کردمو بعدش خیلی شرمنده شدم،اما اون موقع چون اوایل بود و فقط دلم میخواست تند برم با اسب(!!!) دست به اینکار زدم
اما یه موضوعم هست و اینه که من ضربات محکمی نمیزدم و ضرب دستم هم آنچنان شدید نبود...
حالا میخوام بدونم بعد از این مدت اون اسب میشناسه منو و ممکنه ازم انتقام بگیره؟؟؟