ایا استفاده از شلاق برای تربیت اسب مفیده یا مضر؟
کلا در چه مواردی باید از شلاق استفاده کرد؟
در بعضی موارد اسب میخواهد از دستور سوار سرپیچی کند(اسبهای جوان) ایا در این موارد استفاده از شلاق صحیح است؟
حالا با اسبی که موقع شلاق زدن سردست میزنه باید چیکار کرد؟همیشه باید بیاد داشته باشیم که شلاق ابزاری است در جهت تربیت اسب نه کوبیدن و سیاه نمودن او. اسبها با کوچکترین اشارت شلاقی پی به اشتیاه خود میبرند و در صورت استفاده ناصحیح اسب را لجوجتر و خنگ میکند. تابته سوارکاران حرفه ای همیشه با شلاق سوار میشوند و شلاق جزء انفکاک ناپذیر سوارکاریست. خانم شیلا ویلکاکس از بزرگترین سوارکاران جهان میگویند: کسانیکه بیمهابا و بیرحمی اسبها را با شلاق میکوبند از بیکماریهای روانی رنج میبرند :hmmsmiley02:
خوب شلاق نزنید که سردست نزنه !حالا با اسبی که موقع شلاق زدن سردست میزنه باید چیکار کرد؟
خوب شلاق نزنید که سردست نزنه !
مسیرش همیشه تکراریه؟
سوارش چی؟ عوض میشه؟
به نظر من این تو ذات اسبتون هست و باید سواریتون کمی قوی تر بشه که به خودش اجازه کل کل کردن رو نده
من مخالفم:coolsmiley02:منم با نظر اقا معین موافقم اسب اگر به خودش باشه ترجیح میده تو باکسش استراحت کنه تا اینکه سواری بده
یعنی این اسب فقط با کمک شلاق تغییر مسیر میده ؟h34r-smiley: روشهای دیگه امتحان کردین یا اینکه چون شلاق زدن نتیجه میداده از اول فقط با کمک شلاق مسیرش عوض کردین؟
منم با نظر اقا معین موافقم اسب اگر به خودش باشه ترجیح میده تو باکسش استراحت کنه تا اینکه سواری بده
یعنی این اسب فقط با کمک شلاق تغییر مسیر میده ؟h34r-smiley: روشهای دیگه امتحان کردین یا اینکه چون شلاق زدن نتیجه میداده از اول فقط با کمک شلاق مسیرش عوض کردین؟
حالا با اسبی که موقع شلاق زدن سردست میزنه باید چیکار کرد؟
اسب من یه کم گهگیری داره این عادت بدو میشه با شلاق اصلاح کرد؟
با تشکر از از توضیحات مفیدتون جناب واحدی
من حدود دو ساله که سواریو در حد حرفه ای دنبال میکنم امسال هم اگه خدا بخواد تو مسابقات کورس شرکت میکنم.
به نظر شما علت خاصی داره که معمولا بالای کوه اذیت میکنه(مثلا عقب عقب راه میره)
در مورد تعادل هم که شما فرمودید احتمالا تعادلم صحیح نیست خوب این اسب وقتی مربیم هم سواره سر دست مینه.
باتشکر
دو سال مدت زیادیه باید سوارکار خوبی باشید البته با داشتن مربی خوب. اذیت کردن بالای کوهش ممکنه یا از لذت بردن زیاد باشه یا از ترس که باید اینو خودتون تشخیص بدی و وقتی عقب عقب میره دستجلو رو شل کنید و نشست را سنگین تر کرده و بعقب بدهید و فشار ساق بیارید و نچ نچ کنید که بجلو حرکت کنه و حتی از شلاق دقیقا پشت ساق هم میتوتنید استفاده کنید و اگر بجلو حرکت کرد نوازش کنید . مربیتونو متاسفانه نمیشناسم. وقتیکه مربیتون سواره و اون سر دست میزنه مربیتون چکارهایی میکنند و اگر ممکنه بگید اسبتون نریونه یا مادیون و چند سالشه؟ ممنون.
اسب من با مربیم خیلی لجه برا همونم سردست میزنه چون ایشون از شلاق زیاد استفاده میکنن من هم چون نمیخوام با هام لج کنه زیاد از شلاق استفاده نمیکنم.همیشه هم رابطش باهام خوبه ولی بعضی اوقات...
اسبم یه نریونه 6سالس
ممکن مربی ایشان از این حرکت اسب لذت میبره و یا میترسه که اگر فشار قوی تری روی اسب بیاره بعد سواریش برای دیگران سخت تر بشهمن مخالفم:coolsmiley02:
Sevda نوشته وقتي مربي سوار ميشه بازم اينكارو انجام ميده و بدتر هم ميشه
من اين مربي كه sevda ميگه ميشناسم
سوار قابل ، ماهري و قوي هست و به اسبهاي بزرگتر از اين هم اجازه كل كل نميده:winksmiley02:
منظورتون از قوي شدن سواري چيه؟