م م مرتضی ایزدی محمد سلطاني مرتضی ایزدی در پروفایل محمد سلطاني نوشت. 2013 , January 10 سلام اقای سلطانی گل پس شیرینی مهتاج چی:happysmiley:
مهدی صراف ♘امیرحسین♞ مهدی صراف در پروفایل ♘امیرحسین♞ نوشت. 2013 , January 10 سلام یکی از دوستام رو تازه عضو کردم اما نمیتونه عکسا رو باز کنه مشکلش چیه؟
amirhosin محمد نورالدینی amirhosin در پروفایل محمد نورالدینی نوشت. 2013 , January 9 ایمیل تو بده تاعکسای اسباتو نو بفرستم که هر کدوم رو دوس داشتی بذاری تو سایت.
E E emad tahami محمد سلطاني emad tahami در پروفایل محمد سلطاني نوشت. 2013 , January 9 سلام اقای سلطانی گل.هر زمان کاری داشتی به من زنگ بزن :winksmiley02:
E E emad tahami علی اصفهانی emad tahami در پروفایل علی اصفهانی نوشت. 2013 , January 8 خواهش میکنم قربان .محبت شما بیشتر از این چیزا قربان ارزش داره هر زمان با بنده کاری داشتید ما در خدمتیم همیشه
خواهش میکنم قربان .محبت شما بیشتر از این چیزا قربان ارزش داره هر زمان با بنده کاری داشتید ما در خدمتیم همیشه
H H Hesam mehrabani arvingolshani Hesam mehrabani در پروفایل arvingolshani نوشت. 2013 , January 8 سلام کاکه آروین له سنه اچی باشگای سوارکاری؟
aman_tsr alireza31 aman_tsr در پروفایل alireza31 نوشت. 2013 , January 8 سلام شما اهل گلپایگان هستید؟؟/
علی اصفهانی emad tahami علی اصفهانی در پروفایل emad tahami نوشت. 2013 , January 7 اختیاردارید . هدیه ای که شما دادید بسیار نفیس بود.
srafil Hesam mehrabani srafil در پروفایل Hesam mehrabani نوشت. 2013 , January 7 حسام جان سلام عزیزم میشه عکسشو بفرستی؟
E E emad tahami علی اصفهانی emad tahami در پروفایل علی اصفهانی نوشت. 2013 , January 7 سلام اقای اصفهانی .واسه کتاب تبارنامه بسیار ممنون اداب حکم میکرد تشکر بکنم از لطف شما
ashkann.m حامد ashkann.m در پروفایل حامد نوشت. 2013 , January 7 ببخشید دیر جواب دادم .بله من اهواز هستم.اگه خدا عمری بده مزاحم می شم
ashkann.m حامد ashkann.m در پروفایل حامد نوشت. 2013 , January 7 ببخشید دیر جواب دادم .بله من اهواز هستم.
A A ali.love Javad Gh ali.love در پروفایل Javad Gh نوشت. 2013 , January 6 سلام اقای قاسمی لطف کنید از کره دیبا واسمون یه عکس بزارید خیلی مشتاقیم که ببینیم
N N norolah.nazaryan ali-jazi norolah.nazaryan در پروفایل ali-jazi نوشت. 2013 , January 6 سلم شرمنده پیغامت را ندیده بودم . والا طرف را اسم دقیقش را نمی دونم اما فامیلش توکلی هست می تونی از سعید مسافری یا محسن آقا محمدی پیگیر بشین
سلم شرمنده پیغامت را ندیده بودم . والا طرف را اسم دقیقش را نمی دونم اما فامیلش توکلی هست می تونی از سعید مسافری یا محسن آقا محمدی پیگیر بشین
N N norolah.nazaryan srafil norolah.nazaryan در پروفایل srafil نوشت. 2013 , January 6 سلام . شرمنده پیغامتون را دیر دیدم 09133000385 در خدمتم
M M masume Hesam mehrabani masume در پروفایل Hesam mehrabani نوشت. 2013 , January 5 سلام ممنون از لطف شما.
M M masume Hesam mehrabani masume در پروفایل Hesam mehrabani نوشت. 2013 , January 5 سلام ممنون از لطف شما.
pooyan Javad Gh pooyan در پروفایل Javad Gh نوشت. 2013 , January 5 سلام آقا جواد.خوش آمدی .ماشالا به مادیونات.از مادیون محمد امینی هم اگه داری عکس بزار
مرتضی 2013 , January 5 سلام سامان جان .من نمیدونستم مشکله دی ان ای داره آخه چند باری که بچه ها اومده بودن برا میکروچیپ نمونه برداری هم کردن اما چیزی نگفتن هربار قبول بوده.من اولین باره که میفهمم ..چهله کره هم زیاد داره فقط یه کرش طلف شد اونم کره تاراج بود
سلام سامان جان .من نمیدونستم مشکله دی ان ای داره آخه چند باری که بچه ها اومده بودن برا میکروچیپ نمونه برداری هم کردن اما چیزی نگفتن هربار قبول بوده.من اولین باره که میفهمم ..چهله کره هم زیاد داره فقط یه کرش طلف شد اونم کره تاراج بود
سامان حسینی مرتضی سامان حسینی در پروفایل مرتضی نوشت. 2013 , January 4 سلام مادیان چهله مشکل دی ان ای داره.میشه توضیح بدید؟