emad ali-jazi emad در پروفایل ali-jazi نوشت. 2013 , January 4 شماره مالک پویا : 09133537500 حسین بقائی
aahmadian srafil aahmadian در پروفایل srafil نوشت. 2013 , January 4 آقا اسرافیل ایمیل فرستادم خدمتتان
Javad Gh mehrdad.assadi Javad Gh در پروفایل mehrdad.assadi نوشت. 2013 , January 4 سلام آقا مهرداد اين اسب اسمش سياه (ماديان) عرب ايراني و5سالش و از رخش (در البوم) پر است.
srafil Javad Gh srafil در پروفایل Javad Gh نوشت. 2013 , January 3 دوست عزیز در مورد رعد باید عرض کنم اینجوری که عکس نشون میده پیش اسب(جلو) از پس اسب(عقبش)کوتاهتره البته شاید توی عکس اینجوریه گردنش هم یکم کوتاهه ولی محل رویش دم عالیه کپلشم شیبش خوبه
دوست عزیز در مورد رعد باید عرض کنم اینجوری که عکس نشون میده پیش اسب(جلو) از پس اسب(عقبش)کوتاهتره البته شاید توی عکس اینجوریه گردنش هم یکم کوتاهه ولی محل رویش دم عالیه کپلشم شیبش خوبه
mehrdad.assadi Javad Gh mehrdad.assadi در پروفایل Javad Gh نوشت. 2013 , January 3 سلام اون اسب سیاه که تو آلبومتونه اسمش چیه؟چند سالشه؟نژادش چیه؟ مرسی
Javad Gh srafil Javad Gh در پروفایل srafil نوشت. 2013 , January 3 سلام آقاي اسرافيل نظر شما درباره تاپيك رعد چي است؟
aahmadian srafil aahmadian در پروفایل srafil نوشت. 2013 , January 3 سلام، آقا اسرافیل ایمیل رسید خدمتتون؟
S S shahyad سینا احمدی shahyad در پروفایل سینا احمدی نوشت. 2013 , January 2 سلام میتونم شماره همراهتون روداشته باشم
ا ا ارمان خرمی srafil ارمان خرمی در پروفایل srafil نوشت. 2013 , January 1 به زودی تاپیک اذرخش رو میزنم
reza eslahi ارمان خرمی reza eslahi در پروفایل ارمان خرمی نوشت. 2013 , January 1 با مالک صحبت کنید شماره تماس 09357938922
J J jaber akbari احسان بالاور jaber akbari در پروفایل احسان بالاور نوشت. 2013 , January 1 سلام . از کوهیار فیلم نداری برامون بزاری ؟
nekoonam aman_tsr nekoonam در پروفایل aman_tsr نوشت. 2013 , January 1 salam chetori aman jan? jome bacheha hamayesh daran. hamegi miyan piste motor savari kochere hastin ke?
salam chetori aman jan? jome bacheha hamayesh daran. hamegi miyan piste motor savari kochere hastin ke?
A A ali-jazi مهرزاد ali-jazi در پروفایل مهرزاد نوشت. 2013 , January 1 ابوذر جان انشاالله خیر کرشمه ایران را ببینی من که عاشق صولت باباش بودم
مهرزاد wahoir مهرزاد در پروفایل wahoir نوشت. 2013 , January 1 سلام من مهرزادم ادرس ایمیلی من هست mehrzad.mriyahi@yahoo.com
حامد ashkann.m حامد در پروفایل ashkann.m نوشت. 2013 , January 1 تاج سری شما . اره این صامده . بله باشگاه فولاد مرتبا میرم . من شما رو زیارت کردم خوزستان تشریف دارید؟
تاج سری شما . اره این صامده . بله باشگاه فولاد مرتبا میرم . من شما رو زیارت کردم خوزستان تشریف دارید؟