مهدی صراف آرتا مهدی صراف در پروفایل آرتا نوشت. 2012 , December 25 سلام نیرو زمینی سپاه پذیرش شدم دوره تکمیلی داشتم آموزشی نرفتم الان هم شوشتر خدمت میکنم:dodgy:
A A assad miri mohsen chakoshi assad miri در پروفایل mohsen chakoshi نوشت. 2012 , December 25 سلام اقای چشکی عزیز اسبه ترکمنی که اسمش با چ شروع میشده است واقای دانیلی داغ عرب زده بودند کدام اسب بوده ؟ جالب بود تشکر میکنم بابت این مطلب نمیدونستم چنین چیزی در خوزستان ما رخ داده است
سلام اقای چشکی عزیز اسبه ترکمنی که اسمش با چ شروع میشده است واقای دانیلی داغ عرب زده بودند کدام اسب بوده ؟ جالب بود تشکر میکنم بابت این مطلب نمیدونستم چنین چیزی در خوزستان ما رخ داده است
mohsen chakoshi Javad Gh mohsen chakoshi در پروفایل Javad Gh نوشت. 2012 , December 25 سلام. بله....در خدمتم.
آرتا مهدی صراف آرتا در پروفایل مهدی صراف نوشت. 2012 , December 24 سلام مهدی خوبی با سربازی چیکار میکنی خوش میگذره ؟
امیریحیی پوربهزاد zomorod1 امیریحیی پوربهزاد در پروفایل zomorod1 نوشت. 2012 , December 24 اگه دوست داشتید بنده در باشگاه شبدیز در خدمتان هستم...اگر نه باشگاه الماس کویر مسعود ایرانمنش...
آرتا سینا احمدی آرتا در پروفایل سینا احمدی نوشت. 2012 , December 24 سلام نه ندیدمش یزده کدوم باشگاه هست؟
♘امیرحسین♞ اكبر نژادسليمان ♘امیرحسین♞ در پروفایل اكبر نژادسليمان نوشت. 2012 , December 23 ایمیل کنید با عکس info@horse.ir
Javad Gh ♘امیرحسین♞ Javad Gh در پروفایل ♘امیرحسین♞ نوشت. 2012 , December 23 سلام آقاي قاسمي من مي توانم شما را به دوستانم اضافه كنم
Javad Gh mohsen chakoshi Javad Gh در پروفایل mohsen chakoshi نوشت. 2012 , December 23 سلام آقاي چكشي من مي توانم شما را به دوستان اضافه كنم .
س س سینا احمدی مهرزاد بیرگانی سینا احمدی در پروفایل مهرزاد بیرگانی نوشت. 2012 , December 23 سلام مهرزاد جان قیمت فشنگ چنده ؟؟؟
س س سعید بگلری srafil سعید بگلری در پروفایل srafil نوشت. 2012 , December 23 میتونید تماس بگیرید 09378158882
H H hamid reza safari رضا1 hamid reza safari در پروفایل رضا1 نوشت. 2012 , December 23 سلام من دوتا مادیان خوب برا فروش دارم . دوست داشتید بهم زنگ بزنید.09132171578
srafil سعید بگلری srafil در پروفایل سعید بگلری نوشت. 2012 , December 23 سلام 1 کره همین رنگ میخواستم برای برادرم عاشق این رنگه سراغ دارید؟جیارتا پالمینو رو چند فروختید؟
س س سینا احمدی آرتا سینا احمدی در پروفایل آرتا نوشت. 2012 , December 22 سلام ارتا جان مادیون گلناز خرم. پدر :خرم . مادر:حریر این مادیون رو دیدی ؟؟؟؟
س س سعید بگلری srafil سعید بگلری در پروفایل srafil نوشت. 2012 , December 22 سلام من پالمینو رو فروختم.
srafil سعید بگلری srafil در پروفایل سعید بگلری نوشت. 2012 , December 22 سلام اقاسعید پالمینو فروشیه؟قیمتش چنده؟