اسب خوبیه ولی در رده سیلمی نیست ، تاپیک داشت لطفا پس از بررسی دوستان تاپیک جدید بزنن:smilingsmiley:
B bakhshi Member 2011 , April 24 #21 اسب خوبیه ولی در رده سیلمی نیست ، تاپیک داشت لطفا پس از بررسی دوستان تاپیک جدید بزنن:smilingsmiley:
حامد ده یادگاری Member 2011 , June 19 #22 یوشکا یکی از بهترین خط خونیا رو داره که متاسفانه بدلیل جابجایی بین تهران و تبریز و یزد کشش نشده و کره کم داره یا مردن.ولی همون یک دونه کرشم تو کورس امسال خوب جواب داده.بسیار پور خون،خوش تیپ،خوش حرکت و زیباست.
یوشکا یکی از بهترین خط خونیا رو داره که متاسفانه بدلیل جابجایی بین تهران و تبریز و یزد کشش نشده و کره کم داره یا مردن.ولی همون یک دونه کرشم تو کورس امسال خوب جواب داده.بسیار پور خون،خوش تیپ،خوش حرکت و زیباست.
شهاب کریمی Member 2011 , June 23 #25 باسلام به دوستان عزیز با اجازه بنده یوشکا را خریداری کردم و الان سیرجان پیش بنده هست و اومده پیش خواهرش یاقوت (ابن ممتازه-صنوبر)
باسلام به دوستان عزیز با اجازه بنده یوشکا را خریداری کردم و الان سیرجان پیش بنده هست و اومده پیش خواهرش یاقوت (ابن ممتازه-صنوبر)
شهاب کریمی Member 2011 , July 2 #29 2تا عکس جدید از یوشکا پیوست ها 4.jpg 198.4 کیلوبایت · بازدیدها: 59 5.jpg 184.6 کیلوبایت · بازدیدها: 43
امیریحیی پوربهزاد Active member 2011 , July 2 #30 شهاب کریمی گفت: باسلام به دوستان عزیز با اجازه بنده یوشکا را خریداری کردم و الان سیرجان پیش بنده هست و اومده پیش خواهرش یاقوت (ابن ممتازه-صنوبر) کلیک کنید تا باز شود... ماشاالله جناب مهندس خوشحال شدیم
شهاب کریمی گفت: باسلام به دوستان عزیز با اجازه بنده یوشکا را خریداری کردم و الان سیرجان پیش بنده هست و اومده پیش خواهرش یاقوت (ابن ممتازه-صنوبر) کلیک کنید تا باز شود... ماشاالله جناب مهندس خوشحال شدیم
حامد ده یادگاری Member 2011 , December 23 #38 درسته امیر خان.دست ایمان شیربندب درد نکنه با این عکسای قشنگش
behzad Member 2011 , December 24 #40 سلام دوستان عکس متعلق به عکاس خارجی آقای باب لنگریش هست کی گفته ایمان شیر بندی گرفته؟؟؟ ایشون رو تو گوگل سرچ کنید یه سایت داره و علامت معروف عکسهاش هم (c) هست.
سلام دوستان عکس متعلق به عکاس خارجی آقای باب لنگریش هست کی گفته ایمان شیر بندی گرفته؟؟؟ ایشون رو تو گوگل سرچ کنید یه سایت داره و علامت معروف عکسهاش هم (c) هست.