کی دوس داره یه همچین زینی رو اسبش بذاره؟
fatima Member 2009 , June 22 #1 کی دوس داره یه همچین زینی رو اسبش بذاره؟ پیوست ها saddle.JPG 20.3 کیلوبایت · بازدیدها: 132 saddle2.JPG 10 کیلوبایت · بازدیدها: 130 saddle.JPG 20.3 کیلوبایت · بازدیدها: 132 saddle2.JPG 10 کیلوبایت · بازدیدها: 129
م مریم- Member 2009 , June 23 #3 من از عقاب خوشم میاد!یکی از حیوانات مورده علاقه امه......... اسبم که جای خود داره٬حالا فکر کن جفتشو با هم داشته باشی!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی فکر نکنم منظره جالبی روی اسب پیدا کنه. ولی باحال بود٬همچین چیزی ندیده بودم..........
من از عقاب خوشم میاد!یکی از حیوانات مورده علاقه امه......... اسبم که جای خود داره٬حالا فکر کن جفتشو با هم داشته باشی!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی فکر نکنم منظره جالبی روی اسب پیدا کنه. ولی باحال بود٬همچین چیزی ندیده بودم..........
سنا Active member 2009 , June 23 #4 نه نمیشه ;D این زین جنبه ی منکراتی داره پرچم بیگانه و دشمن روشه بیاد ایران میگیرنتون!! ;D ;D ;D
parisa Member 2009 , September 3 #7 این زین فشنگی هست اما به نظر من بیشتر خنده دارهست چون هر چیزی جای خودش را داره عفاب جاش تو آسمون هست بالای سر اسب نه روی کمر اسب
این زین فشنگی هست اما به نظر من بیشتر خنده دارهست چون هر چیزی جای خودش را داره عفاب جاش تو آسمون هست بالای سر اسب نه روی کمر اسب
امین سلطانی Member 2009 , September 25 #10 parisa گفت: این زین فشنگی هست اما به نظر من بیشتر خنده دارهست چون هر چیزی جای خودش را داره عفاب جاش تو آسمون هست بالای سر اسب نه روی کمر اسب کلیک کنید تا باز شود... به نظر من قبل از اینکه آدم بخنده ،آدم حیرت میکنه.چون واقعا زیبا س
parisa گفت: این زین فشنگی هست اما به نظر من بیشتر خنده دارهست چون هر چیزی جای خودش را داره عفاب جاش تو آسمون هست بالای سر اسب نه روی کمر اسب کلیک کنید تا باز شود... به نظر من قبل از اینکه آدم بخنده ،آدم حیرت میکنه.چون واقعا زیبا س
khashayarsafavi Member 2009 , September 25 #12 من حاضر نیستم ازش استفاده کنم. تو پرش بعد از مانع یه کم درد داره... )