کره نریان پدر:اف اس بنگالی مادر:بی اس پاگنا نظرتون چیه به نظرتون اف اس بنگالی چه طور داده؟؟؟
ch.fallahpour Member 2013 , July 5 #1 کره نریان پدر:اف اس بنگالی مادر:بی اس پاگنا نظرتون چیه به نظرتون اف اس بنگالی چه طور داده؟؟؟
پ پویا غلامزاده Member 2013 , July 5 #2 عکس واضح تر از چند زاویه بزارین با شجره و عکس مادرش تا بشه نظر داد
سامان حسینی Active member 2013 , July 5 #4 به به عالیه.لطفا از کره هایی که اف اس با مادیونای ایران داده عکس بذارید.این بدن برای یک کره که پدرش اسب شو هست واقعا عالیه البته اف اس کره ی ورزشیهم شنیدم داده
به به عالیه.لطفا از کره هایی که اف اس با مادیونای ایران داده عکس بذارید.این بدن برای یک کره که پدرش اسب شو هست واقعا عالیه البته اف اس کره ی ورزشیهم شنیدم داده
B badiasky New member 2013 , July 6 #6 زیباست ولی بنظر منم باید از زوایای مختلف عکس بگذارید ضمن اینکه این کره هنوز به 6 ماهم نرسیده تا برسه به سال درست عرض میکنم؟
زیباست ولی بنظر منم باید از زوایای مختلف عکس بگذارید ضمن اینکه این کره هنوز به 6 ماهم نرسیده تا برسه به سال درست عرض میکنم؟
سامان حسینی Active member 2013 , July 6 #7 توی عکس که زیره2ماهه ولس شاید عکس ماله قبلا باشه والان به سالهم رسیده
ch.fallahpour Member 2013 , July 6 #8 چشم حتما عکس هم میزارم...یک کره ی دیگه هم داده که سعی میکنم تو این چند روز معرفی اش کنم...
ch.fallahpour Member 2013 , July 6 #9 کره 1 ماه ونیم دارد.. مادرش bs pagena مادیان وارداتی از کشور آلمان هست...و کره kar papageno و bs ddiana هستش....
کره 1 ماه ونیم دارد.. مادرش bs pagena مادیان وارداتی از کشور آلمان هست...و کره kar papageno و bs ddiana هستش....
ch.fallahpour Member 2013 , July 11 #16 چشم حتما اون یکی رو هم معرفی میکنم..... کارشناسان عزیز نظر نمیدید در مورد کره؟؟؟؟ من پدرم در اومد تا این همه عکسو گذاشتم!!!!!
چشم حتما اون یکی رو هم معرفی میکنم..... کارشناسان عزیز نظر نمیدید در مورد کره؟؟؟؟ من پدرم در اومد تا این همه عکسو گذاشتم!!!!!