میشه اساتید اسبهای درجه 3 و 4 که وارد شدن رو معرفی کنند؟

دوست عزيز شما فكر كن كه مروان رو يه نفر مثلن بنده وارد كردم!!! و شما هم بهترين و زيبا ترين ماديان جهان كه به خون مروان بخوره و كره بسيار بسيار بسيار زيبا و عالي بده وارد كردي و بعد از يك سال ويا چند سال كره اي شد كه تا حالا نمونش در جهان از نظر زيبايي نبوده به دنيا اومد!!وقتي شما نميتوني اسبت رو براي مسابقات جهاني و يا فروش ويا هر دليل ديگه از كشور خارج كني(به دليل نداشتن قرنطينه و محدوديت هاي گمركي) به چه دردت ميخوره؟؟؟وارد كردن سيلمي هميشه نيازي نيست كه اونو بخري!اگه قرنطينه ويا مشكلات گمركي نبود ميشد بين چندتا از توليد كنندگان بزرگ ويا همين بچه هاي انجمن خودمون يه توافقي ميكرديم و مروان رو براي كشش كرايه ميكرديم و مياورديم ايران.الان هم ميشه كرايش كرد و آوردش اينجا ولي وقتي نميشه برش گردوند چي؟كي جواب صاحب ويا صاحباشو ميده؟خانه از پاي بست ويران است برادر.تو كشور ما هنوز نگاهها به اسب و پرورش اون نگاه بديه كه مسئولان رده بالاي حكومتي به اون دارن.اسب رو شاهنشاهي و تجملي و مخصوص قشر مرفه و.... ميدونن.در حالي كه من كسي رو سراغ دارم از عشق به اسب از شكم خودش و خانوادش ميزنه تا به اسبش برسه:sadsmiley:

از نظر من این مشکل قرنتینه در درجه دوم قرار میگیره
و فکر میکنم داره کارهائی در رفع این مشکل صورت میگیره
این مساله نوع نگاه مسئولین هم به اسب با اینکه میدونم خیلی جدی است اما به هر حال با عشق مردم کاری نمیتنن کنن , همینکه استقبال مردم رو از جشنواره ها و مسابقات میبینن مطمئنا مجبورن با این وضعیت کنار بیان

vahid_m63

Member
اگه اجاره بدین منم میخوام چند خطی بنویسم
قبل از هرچیز بگم که من شخصا مرحوم ال امین رو خیلی دوست داشتم که متاسفانه بنده خدا به شرایط نگهداری اینجا عادت نداشت و تلف شد ، وگرنه به احتمال زیاد میتونست منشا خیر باشه...
1-اول بهتره شرایط نگهداری از اسب رو یکم به استانداردهای دنیا نزدیک کنیم بعد به فکر تولید تو سطح جهانی باشیم :دی
2-من واقعا منظوز از اصلاح نژاد رو متوجه نمیشم ، اینکه یک مادیون رو با اسب وارداتی بکشیم بعد دوباره کره رو با یک وارداتی دیگه بکشیم و بعد ... این چرخه رو تا چند نسل ادامه بدیم که چی بشه؟اینکه نشد اصلاح نژاد، مگه میخواهیم خون مصری و... رو اصلاح کنیم(اگه دنبال اینکار هستیم حداقل مادیون رو همراه سیلمی وارد بشه ، یعنی یه زوج خوشبخت وارد بشه) پس هدف دومین اولویت به نظر بنده حقیر
3-اینکه نقش مادیون رو نادیده بگیریم بی انصافی هم در حق مادیون هست هم در حق سیلمی ، دلیلی نداره یک سیلمی با هر تیپ مادیونی کره در سطح خوب بده و برعکس(مثلا یکی از سیلمی هایی که اینجا اسمش آورده شده یه کره ازش دیدم که جای تعجب داشت)
4-اینو باید به عنوان بند 1 مینوشتم ، قبل از هر اقدامی به جیبمون رجوع کنیم ، با فرمایشات خانم سلطان آبادی موافقم ، ما آذری ها یک مثل داریم که مفهومش به فارسی این میشه که گوشت ارزون قیمت آبگوشتش خوب نمیشه(البته به عقیده بنده سیلمی های وارد شده به قیمت واقعی وارد نمیشن و گرون قیمت میشن، و بیشتر اونایی که وارد شدند تو برنامه اونور آبیها جایی نداشتند و یا اینکه تاریخ گذشته بودند البته این دلیل بر بد بودنش نیست ولی میشه بهترش رو هم وارد کرد)
درمورد زیبایی هم نمیدونم بگم قراردادی هست یا ... ولی وقتی مشخص میشه که مثلا قوس صورت نمزه فلان داره میشه نتیجه گرفت که زیبایی قراردادی هست ، البته نظر خودم اینه که زیبایی یک استانداردهایی داره مختص هر نژاد و خط خونی ، مثلا نمیشه انتظار داشت اسب کزد قوس صورت داشت... ما هم وقتی از یک عرب خون ایرانی چیزی میشنویم تو ذهنمون تصور یک صورت قوس دار با زاویه 60 درجه رو نداریم :دی ...
یکی از دوستان فرموده بودند اول باید خودمون رو اصلاخ نژاد کنیم که حرف زیبنده ای نیست و به نظرم منظور ایشون این بود که طرز فکرمون رو اصلاح کنیم ، اینکه مثلا یاد بگیریم وقتی یک اسب رو میبینیم بلافاصله رو صورتش زوم نکنیم ،شاید بهتره اول به دست و پاش نگاه کنیم :blushsmiley:
از اینکه پرحرفی کردم از حضرات عذر خواهی میکنم ولی باور بفرمایید مطالب زیادی نوشته بودم که اینجا خلاصه کردم :دی

در مور بندهای 1-3-4 باهاتون موافقم
اما در مورد بند 2 , یعنی اگه ما ه مادیون و یه سیلمی از اونور بیاریم و از اونها کره بگیریم میشه اصلاح نژاد چی؟
تا اونجا که من میدونم اصلاح نژاد یعنی رفع ایرادات یه نژاد یا نسل با کمک خون تازه ای که توانائی رفع اون ایراد رو در اون نسل یا نژاد داره .
اما در مورد قرار دادی بودن یا نبودن زیبائی باید بگم این رو باید به صورت عام بررسی کنیم , یعنی مثلا آیا حتما قوس سر اسب زیباست از نظر همه یا نه؟ ممکنه من بگم دوست ندارم , به شرط اینکه منصفانه دیدگاه خودمو گفته باشم و این دلیلی بر کج سلیقگی کسی نیست , زیبائی قراردادی نیست و نمیشود اینقدر محکم حکم کرد. اما شاید به صورت کلی تر بشه یه سری پارامترهارو ملاک زیبائی عمومی دونست.
ضمن اینکه باید بدونیم اگه به اسبداری به عنوان یک صنعت نگاه کنیم مجبوریم این پارامترهارو در نظر بگیریم.

vahid_m63

Member
اما در مورد بند 2 , یعنی اگه ما ه مادیون و یه سیلمی از اونور بیاریم و از اونها کره بگیریم میشه اصلاح نژاد چی؟
تا اونجا که من میدونم اصلاح نژاد یعنی رفع ایرادات یه نژاد یا نسل با کمک خون تازه ای که توانائی رفع اون ایراد رو در اون نسل یا نژاد داره .

2-من واقعا منظوز از اصلاح نژاد رو متوجه نمیشم ، اینکه یک مادیون رو با اسب وارداتی بکشیم بعد دوباره کره رو با یک وارداتی دیگه بکشیم و بعد ... این چرخه رو تا چند نسل ادامه بدیم که چی بشه؟اینکه نشد اصلاح نژاد، مگه میخواهیم خون مصری و... رو اصلاح کنیم(اگه دنبال اینکار هستیم حداقل مادیون رو همراه سیلمی وارد بشه ، یعنی یه زوج خوشبخت وارد بشه) پس هدف دومین اولویت به نظر بنده حقیر
دوست عزیز من که نگفتم اینجوری اصلاح نژاد میشه ، منظورم این بود که اگر قرار همونطور که تو پست قبلی عرض کردم این چرخه nنسل ادامه داشته باشه بهترین حالت این میشه که یک اسب با تمام استانداردهای خون مصری تولید میشه ، خوب بهتر نیست به جای تن دادن به این چرخه و چندین نسل منتظر بودن ، مادیان و سیلمی با هم وارد بشه تا از همون اول با استاندارد مصری تولید انجام بشه؟البته این نظر شخصی بنده هست

اما در مورد قرار دادی بودن یا نبودن زیبائی باید بگم این رو باید به صورت عام بررسی کنیم , یعنی مثلا آیا حتما قوس سر اسب زیباست از نظر همه یا نه؟ ممکنه من بگم دوست ندارم , به شرط اینکه منصفانه دیدگاه خودمو گفته باشم و این دلیلی بر کج سلیقگی کسی نیست , زیبائی قراردادی نیست و نمیشود اینقدر محکم حکم کرد. اما شاید به صورت کلی تر بشه یه سری پارامترهارو ملاک زیبائی عمومی دونست.

اگر مقامهای کسب شده در میادین شو سندی بر زیبا بودن اسب باشه وهدف تولید اسبی باشه که در فلان مسابقه زیبایی مقام بیاره باید ، باید طبق استانداردهای همون مسابقه تولید بشه .
وقتی یک سری معیارها از طرف یک سازمان مشخص شده ( که امتیازات بر همون اساس توزیع میشه ) پس قراردادی است ، یعنی قرارداد شده که فلان مدل صورت امتیاز کم یا زیاد میگیرد و ... (البته به این معنی نیست که من با این معیارها موافق هستم یا نه ، فقط خواستم توضیح بدم که به این دلیل میگم زیبایی از منظر مسابقات قراردادی هست)
من هم مثل شما احتمالا با بعضی از این استانداردها موافق نباشم ولی برای شرکت تو مسابقات شو باید به قوانین سازمان برگزارکننده احترام بزارم

*لازم به ذکر هست که بنده عنوان تاپیک رو کامل نخونده بودم، اساتید گرامی جسارت بنده رو عفو بفرمایین

بالا