زیبائی گنبد
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2011 , November 30 #1 زیبائی گنبد پیوست ها iran turkmen horse (13).jpg 33.3 کیلوبایت · بازدیدها: 42
امید زمانی Active member 2011 , November 30 #2 قره داغ (یلقوش*گل سوار) این هم کره گل سواره . مادیونی که گفتم
س سمندصحرا Member 2013 , February 19 #5 از امسال هم سيلمي شده. بالاي 165 قد داره.حيف سعدي اين اسب را در آماده سازي 18ماهگي از 4دست وپا مرخص كرد وگرنه در پرش هم ميدرخشيد.
از امسال هم سيلمي شده. بالاي 165 قد داره.حيف سعدي اين اسب را در آماده سازي 18ماهگي از 4دست وپا مرخص كرد وگرنه در پرش هم ميدرخشيد.
س سمندصحرا Member 2013 , February 19 #6 مادر قره داغ گل سوار ه كه پيش ماست. امسال از جرگلان پره ودر مزرعه مهندس خاكزاده و انشاالله بعد از زايمان با سربسر كشش ميشه
مادر قره داغ گل سوار ه كه پيش ماست. امسال از جرگلان پره ودر مزرعه مهندس خاكزاده و انشاالله بعد از زايمان با سربسر كشش ميشه
س سعید بگلری Member 2013 , February 19 #7 مسلما دونستن نظر شما به عنوان مالک گل سوار و مارال دوجی در مورد کره های تولیدی هر2 از یک سیلمی بطور همزمان خالی از لطف نیست... من که شخصا کره کره مارال رو بیشتر میپسندم. لینک کره یلقوش و مارال:http://www.horse.ir/forum/thread10377.html
مسلما دونستن نظر شما به عنوان مالک گل سوار و مارال دوجی در مورد کره های تولیدی هر2 از یک سیلمی بطور همزمان خالی از لطف نیست... من که شخصا کره کره مارال رو بیشتر میپسندم. لینک کره یلقوش و مارال:http://www.horse.ir/forum/thread10377.html
س سمندصحرا Member 2013 , February 19 #8 گل سوار بسيار بالاتره. گلسوار تنها ماديانيه كه از ته دل آرزو ميكنم نريون بزاد
س سعید بگلری Member 2013 , February 19 #9 در مورد کرهاشون پرسیدم. مادیان تاپ زیاد هست که حتی توانایی کره دهی نصف خودش هم نداره!
س سمندصحرا Member 2013 , February 19 #10 هردو شون عالي كره ميدن. از مارال دوجي نتونستيم كره ماده بگيريم ولي دوتا كره نريون سمندش معركه اند براي تو و پلنگ صحرا
هردو شون عالي كره ميدن. از مارال دوجي نتونستيم كره ماده بگيريم ولي دوتا كره نريون سمندش معركه اند براي تو و پلنگ صحرا
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2014 , May 12 #11 این نریان در زیبایی مقام 1 گرفته پیوست ها ghare dagh.jpg 54.8 کیلوبایت · بازدیدها: 56