شاتان

hashemlo

Member
اخه ناراحت شدم ادم پول بده ناز هم بکشه ارزش نداره بیا سیلمی برات پیدا کنم تو با شجره عالی
جناب پاريزي منش ممكنه سلمي خوب زياد باشه ولي مسافت زادي را بايد طي كرد تا ماديان رابكشند وضمنا بعضي اسبها واقعا تك هستند ولي هيچ چيز در دنيا ارزش منت كشيدن نداره

R.zafari

Member
جناب پاريزي منش ممكنه سلمي خوب زياد باشه ولي مسافت زادي را بايد طي كرد تا ماديان رابكشند وضمنا بعضي اسبها واقعا تك هستند ولي هيچ چيز در دنيا ارزش منت كشيدن نداره

چرا به نظر ن داره چون اگه بخواهی به اون هدفی که میخوای دست پیدا کنی
باید هر کاری کنی
تو جوابا اگه نگاه کننیین زدم
هر کاری 1راهی داره در اصل من منت نکشیدم واسطه زورشو زده منم پولشو دادم
این طور رسیدم به هدف
من برا اسبایی برنامه دارم که بعد از سالها به بار میشینه
خدا خودش کمک کنه من عاشق کردم هر جور که بتونم از خودم
که شده بزارم
تا اسب تولید کنم
خدا کمک کنه که کارام رو غلطک بیفته
من حتی دنبال شکم مادیونم که اجاره کنم
2تاهم پیدا کردم
دعا کنین
شاید بخندید اما این حرف دل کسیه که تو5سالی که شروع به اسب بازی
کرده به این شکل اسب تو وجودش تو خونش تو مغزش ریشه کرده
بچه مایه دارم نیستم خدا داره میرسونه
برسون خدا

R.zafari

Member
l
1 غلط املایی داشتم تصیحش کردم
خدا خودش کمک کنه من عاشق (کردم )(اسب کرد)هر جور که بتونم از خودم

s.parizimanesh

Active member
دوست عزیزم اقای هاشملو ما الان چند ساله که تو کار اسب کردیم و عرب و به خاطر رسیدن به اهدافمون همه کاری کردیم الحمدالله از تولیداتمون راضی هستیم البته به نظر خودمون ما سه سال و نیم پیش اسب فرستادیم گنبد برای کشش که اینجا بعضی ها بهمون میخندیدن که دیگه این چه کاریه گنبد فرستادین دوتا مادیان اون سال چهار ملیون دستمون را گرفت تا کشش شد درصورتی که یه مادیان خوب با شجره تو کرمانشاه بهمون میدادن سه ملیون ماهیدشت فرستادیم برای کشش اسلام اباد غرب فرستادیم اصفهان فرستادیم امسال چهارتاکشش کردیم دورو بر ده ملیون هزینه کردیم اما یه روزی جواب میده هر کاری هم به راحتی به دست نمیاد من اگه سیلمی اونور دنیا هم باشه میفرستم یه روزی جواب میده در حالی که مگه شما با کرمانشاه چقدر فاصله دارید این همه اسب خوب کشش کنید دیگه.

بالا