علی اصفهانی
Active member
اقا تعداد اسبها چند تاست
تاآخرین مهلت اعلام شده که 6 روز قبل ازمسابقه بوده بیش از 150 اسب ثبت نام کرده بودن وامروزکه اولین روز بعد از پایان مهلت ثبت نام بوده تقاضای چند نفر برای ثبت نام اسبهاشون رد شده .
اقا تعداد اسبها چند تاست
علی خان ما ۴شنبه کرمانیم ۰ هر کمکی هست روی ما هم حساب کنید
سلام اقای اصفهانی خسته نباشید .تو مسابقه پرش اقای وثوق رو دیدم گفتند شنبه 13 حراج اسب هستشتا حالا که قرار براین بوده که پنجشنبه خون ایرانی و جمعه خون خارجی برگزار بشه .
من برای مسابقه میام
اره من هم شنیدم حراج هستسلام اقای اصفهانی خسته نباشید .تو مسابقه پرش اقای وثوق رو دیدم گفتند شنبه 13 حراج اسب هستش
این حراج کجا هست برگذار میشه ؟
علی خان ما ۴شنبه کرمانیم ۰ هر کمکی هست روی ما هم حساب کنید
.من برای مسابقه میام
سر کلانتر میدان: دوست عزیزم حسین دربهانیها
تبریک به کرمان برای انتخاب حسین دربهانیها و تبریک به حسین دربهانیها برای سرکلانتری در کرمان
تبریک به دوست خوبم حسین دربهانیها عزیز برای سرکلانتری در کرمان امیدوارم مثل همیشه شاد و پیروز باشی.
من امروز شنیدم ۱۶۰ اسب شده ۰فکر کنم واسه دو روز زیاده ۰یعنی روی داورها و کادر اجرایی خیلی فشار میاد۰ای کاش ۴شنبه رو هم اضافه میکردند
.
حركتي مثبت و خبري اميدوار كننده در مورد همكاري و پيوستگي بيشتر بين هيات و گروههاي استانهاي مختلف با يكديگر در جهت ارتقا و پيشرفت مسابقات زيبايي
مسابقه بسیار خوبی بود ۰دست برگزار کننده و کادر اجرایی درد نکنه.مسابقه با نظمی خوب و در محیطی زیبا برگزار شد
من متاسفانه نتونستم بیام اما به گفته دوست بسیار عزیزم ایمان شیزبندی خیلی عالی بوده
دست همه دردنکنه
لطفآ دوستانی که بودند اسامی اسبها بعلاوه وقامهارا لطف کنن بزارن