جواد صادقی
Member
اشتباه میکنن هرچی قوس بیشتر باشه منخزین میاد بالاتر و امتیاز بیشتری دارهمرسی از دوستان و اساتید محترم به خاطر جوابشون
اگه امتیاز محسوب میشه چرا بعضی از عزیزان اصرار دارن که امتیاز نداره
دلیل این دوستان چیه؟
مرسی
اشتباه میکنن هرچی قوس بیشتر باشه منخزین میاد بالاتر و امتیاز بیشتری دارهمرسی از دوستان و اساتید محترم به خاطر جوابشون
اگه امتیاز محسوب میشه چرا بعضی از عزیزان اصرار دارن که امتیاز نداره
دلیل این دوستان چیه؟
مرسی
تا جایی که اطلاع دارم محسوب نمیشه...
والا ازمعیارهای داورها درمسابقات باخبر نیستم فقط درهمین حد میدونم که قوس سر ملاک نمره دهی درزیبایی سر نیست.ازنظر من سری زیباست که1فاصله چشم ها زیاد باشه چشم ها برجسته درشت وشفاف باشن2فاصله گوشها زیاد باشه وگوشها خوشتراش ومتناسب با سرباشن3فک خوشفرم وبرجسته4پوزه ومنخرین متناسب منخرین باز.به اشتباه برخی فکر میکنن هرچه قوس بیشتر باشه سر زیباتره ولی کاملا تصور غلطیستاقای حسینی میشه توضیح بدین که مواردی سر اسب زیبا تر میکنن چی هستند. با تشکر
بهتره ازیک داور زیبایی بپرسید تا مطمیین بشیدمرسی از دوستان و اساتید محترم به خاطر جوابشوناگه امتیاز محسوب میشه چرا بعضی از عزیزان اصرار دارن که امتیاز ندارهدلیل این دوستان چیه؟مرسی
5و6هم درسته ولی گمون نکنم باعث قوس بشه!البته سری که قوس داره زیباست اما صحبت روی امتیازدهی بود1فاصله چشم ها زیاد باشه چشم ها برجسته درشت وشفاف باشن2فاصله گوشها زیاد باشه وگوشها خوشتراش ومتناسب با سرباشن3فک خوشفرم وبرجسته4پوزه ومنخرین متناسب منخرین باز
5گونه مشخص و گرد 6پیشانی عریض وصاف وبرجسته+پوزه و منخزین متناسب و باز موجب قوس میشن دیگه.
ماشال90%کاربران واردن.لطفا برسی ونقد کنید
یه سوال دیگه دارم البته سوال زیاد دارم
اگر کسی از من سوال کنه سیلمی به چه اسبی میگن؟
باید چه جوابی بدم
آیا گفتن اینکه سیلمی یک نریان بالغ هست درسته؟
هر اسب نری که نمیتونه سیلمی باشه .... اسب نری که بتونه در تولید موفق باشه و صفات خوبش رو در تولیداتش غالب کنه میتونه سیلمی بشه.... البته اساتید زیادن ...دوستان لطفا به این سوال هم جواب بدین
مرسی
از بحث دوستان کمال استفاده رو میبرم
اقای حسینی تو مسابقه از روی نظر شما نمره نمیدن و باید بگم از انتمی سر هیچی نمیدونی و اینایی که گفتی هر بچه ای میدونه قوس هم سرو تراشیده تر میکنه هم جای منخزین میا بالا تر اگه خالصای ما همین قوس داشتن ما دیگه هیچی از مصری ها کم نداشتیم البته به غیر از حرکتوالا ازمعیارهای داورها درمسابقات باخبر نیستم فقط درهمین حد میدونم که قوس سر ملاک نمره دهی درزیبایی سر نیست.ازنظر من سری زیباست که1فاصله چشم ها زیاد باشه چشم ها برجسته درشت وشفاف باشن2فاصله گوشها زیاد باشه وگوشها خوشتراش ومتناسب با سرباشن3فک خوشفرم وبرجسته4پوزه ومنخرین متناسب منخرین باز.به اشتباه برخی فکر میکنن هرچه قوس بیشتر باشه سر زیباتره ولی کاملا تصور غلطیست
دوست عزیز من عرض کردم ازمعیارهای داورها باخبر نیستم ونظر خودمو گفتم اما درمورد قوس اطلاع داشتم.درضمن بهتره با یه فرد مطلع صحبت کنی بعد نظر بدی اینکه خالصای ما فقط قوس سر ازمصریا کمتر دارن درحده شوخیه چون اولا حتی ایتم سروگردن باهمه واونها درگردن هم بهترن اگر دقت کنی اونا تو همه یا اکثر ایتم ها لااقل ازنظر داوران زیبایی نمره بیشتری میگیرن.قوس سر صرف موجب زیبایی نیست کمی به سرهای اسبای خودمون نگاه کنی بعضیا قوس دارن اما سرشون زیبا نیست خیلی اوقات دیدم اسبی که سرش محدبه ازاسبی که مقعره نمره بالاتری اورده در ایتم سروگردن البته خوب این دلیل نمیشه چون گردن هم هست.موفق وموید باشیداقای حسینی تو مسابقه از روی نظر شما نمره نمیدن و باید بگم از انتمی سر هیچی نمیدونی و اینایی که گفتی هر بچه ای میدونه قوس هم سرو تراشیده تر میکنه هم جای منخزین میا بالا تر اگه خالصای ما همین قوس داشتن ما دیگه هیچی از مصری ها کم نداشتیم البته به غیر از حرکت
تعریف ساده ازسیلمی میتونه این باشه نریان بالغی که ازش برای ازدیاد نسل استفاده میکنن.البته سیلمی شدن خیلی چیزا میخواد که مهمترینهاش نداشتن نقص شجره خوب وازهمه مهمتر انتقال صفات خودش به کره هست.دوستان لطفا به این سوال هم جواب بدین
مرسی
از بحث دوستان کمال استفاده رو میبرم
من نگفتم اگه سری قوس داشته باشه سر قشنگیه سر وقتی قشنگه که همه جاش قشنگ باشه ولی اگه قوس داشته باشه امتیاز بیشتری داره اسبای مصری هم فقط اونایی که معروف شدن خوبن اگه شو های داخل کشورشونو نگاه کنی می بینی که خالصای ما خیلی چیزی از اونا کم ندارن ما خیلی اصلاح نژاد نکردیم اسبای ما همون اسبای 100 سال پیشهدوست عزیز من عرض کردم ازمعیارهای داورها باخبر نیستم ونظر خودمو گفتم اما درمورد قوس اطلاع داشتم.درضمن بهتره با یه فرد مطلع صحبت کنی بعد نظر بدی اینکه خالصای ما فقط قوس سر ازمصریا کمتر دارن درحده شوخیه چون اولا حتی ایتم سروگردن باهمه واونها درگردن هم بهترن اگر دقت کنی اونا تو همه یا اکثر ایتم ها لااقل ازنظر داوران زیبایی نمره بیشتری میگیرن.قوس سر صرف موجب زیبایی نیست کمی به سرهای اسبای خودمون نگاه کنی بعضیا قوس دارن اما سرشون زیبا نیست خیلی اوقات دیدم اسبی که سرش محدبه ازاسبی که مقعره نمره بالاتری اورده در ایتم سروگردن البته خوب این دلیل نمیشه چون گردن هم هست.موفق وموید باشید
هه واقعا سیفال نمی دونین چیه اون چیزایی که تو باشگاه ها میدین که بسته بندیه سیفاله کاه در اصل خورد شدست و عموما به کاه گندم خورد میشه و نرم تر میشه خاکش بیشتره تو باشگاه ها کمتر می دن باید شستشسیفال چیه؟