شهد شیرین زیرات کربلای معلی بر شما خجسته باد
علی اصفهانی Active member 2010 , November 30 #6 فرخ گفت: زیارت قبول . انشاءالله سفر حج کلیک کنید تا باز شود... خیلی خیلی ممنون دوست عزیز . عکسی که برای آواتارتون انتخاب کردید چه اسبیه ؟
فرخ گفت: زیارت قبول . انشاءالله سفر حج کلیک کنید تا باز شود... خیلی خیلی ممنون دوست عزیز . عکسی که برای آواتارتون انتخاب کردید چه اسبیه ؟
علی فرخ Member 2010 , November 30 #7 ali esfahani گفت: خیلی خیلی ممنون دوست عزیز . عکسی که برای آواتارتون انتخاب کردید چه اسبیه ؟ کلیک کنید تا باز شود... این عکس ، اسب کرد بنام تکخال هست .قابل شما رو هم نداره .
ali esfahani گفت: خیلی خیلی ممنون دوست عزیز . عکسی که برای آواتارتون انتخاب کردید چه اسبیه ؟ کلیک کنید تا باز شود... این عکس ، اسب کرد بنام تکخال هست .قابل شما رو هم نداره .
فربود Active member 2010 , November 30 #9 منم به نوبه خودم زیارت قبولی میگم . هر چند که قبلا هم عرض ادب کردم خدمت ایشون
مجتبی مطلب نژاد Member 2010 , November 30 #13 آقای اصفهانی میبردم قرار دل حدیث نینوای حسین زیارت قبول
A ali reza esmaeilzadeh New member 2010 , December 1 #16 جناب آقای مهندس اصفهانی زیارتتون قبول باشه.از راهنمايي مفيدتون هم كمال تشكر را دارم.
behzad Member 2010 , December 1 #17 salam dostan shahd shirin zeyarat karbalaye hosein govaraye vojodetan zeyarat ghabol
علی اصفهانی Active member 2010 , December 3 #19 ali reza esmaeilzadeh گفت: جناب آقای مهندس اصفهانی زیارتتون قبول باشه.از راهنمايي مفيدتون هم كمال تشكر را دارم. کلیک کنید تا باز شود... خیلی ممنون مهندس . به جمع اسب عرب داران خوش آمدید .
ali reza esmaeilzadeh گفت: جناب آقای مهندس اصفهانی زیارتتون قبول باشه.از راهنمايي مفيدتون هم كمال تشكر را دارم. کلیک کنید تا باز شود... خیلی ممنون مهندس . به جمع اسب عرب داران خوش آمدید .
علی اصفهانی Active member 2010 , December 3 #20 از همه دوستان واظهارلطفی که به این حقیر داشتند کمال تشکر را دارم .