خوابهای اسبی!

hakim

New member
من هر وقت تو خواب خیلی ذهنم راحت و آسوده باشه یکی از این 4تا خواب را میبینم :
1-شیرجه توی یک استخر آب و شنا
2-سوار یک اسب کرنگ و یورتمه
3-صعود بر یک کوه بلند و لذت از بالا بودن و تنفس هوای پاک آن بالا ها .
4-پرتاب توپ بسکتبال به حلقه و گل شدن آن به راحتی .

تو این 4تا خواب نکات مشترکی هست :

موفق شدن به انجام کاری که خیلی نشاط آوره !

اقای علی خان فقط یادتون هست که توی خواب اولا وقتی سواراسب بودین ویورتمه میرفتین اسبتون زین داشت یا .... بله دیگه دوما ایا این اسب کرنگ احتیاطا همان حسنی عبد نبوده چون فکرکنم با همین خوابا بود بیچاره شکم خالی کرد وکره بیچاره رفت به بهشت ازقدیم گفتن بعضی خوابا صادق هستن :cool:

علی اصفهانی

Active member
اقای علی خان فقط یادتون هست که توی خواب اولا وقتی سواراسب بودین ویورتمه میرفتین اسبتون زین داشت یا .... بله دیگه دوما ایا این اسب کرنگ احتیاطا همان حسنی عبد نبوده چون فکرکنم با همین خوابا بود بیچاره شکم خالی کرد وکره بیچاره رفت به بهشت ازقدیم گفتن بعضی خوابا صادق هستن :cool:

والا هرچند که معمولا در بیداری اسب لخت (بدون زین) سوار میشم ولی تو خواب اسبم زین داره !

علی اصفهانی

Active member

والا هرچند که معمولا در بیداری اسب لخت (بدون زین) سوار میشم ولی تو خواب اسبم زین داره !
:dodgy:

علی اصفهانی

Active member
تندر خان معینیان که از اسبداران کرمانی هستند میگفتند خیلی وقت پیش تو خواب دیدم که یک اسب سیاه دنبالم کرده و خیال حمله به من داره و از همون وقت از اسب سیاه خوشم نمیاد !!!
برعکس من که رنگ ایده آلم مشکیه

شاید به همین دلیل بود که کره مادیات مشکی 4 قلم سفیدی که توشکم بهشون فروختم را بعداز تولد فروختن ! یعنی" همتا " وبعدا چامپیون زیبایی شد .

asad.danesh

New member
راستش مدتی بود که خیلی نگران بودم چون تقریبا هرشب خواب اسب میدیدم مخصوصا قبل ازبه امدن کره ها ولی خوب حالا با این نوشته ها کمی خیالم راحتتر شد چون ظاهرا این مسئله فراگیر هست .

من اونقدر خوابهای اسبی میبینم در هر شرایطی، که اگه کمی تاخیر بیفته در دیدن خواب اسب، شک میکنم به وضعیت سلامتم!:blushsmiley:

حدود 10 روزی میشه تقریبا هرشب خواب اسبی می بینم فکر کنم جنون اسبی گرفتم و به دوستم هم سرایت کرده چون زنگ زد و گفت دیشب خواب اسب میدیده و من هم تو خوابش بودم...
جالبه که هر شب هم موضوعش با شب قبل فرق داره...
میشه یکی بگه کلا خواب اسب خوبه یا بد؟؟؟؟
تازه یه شب هم خواب دیدم بند رکابم تو یورتمه پکید و منم محکم افتادم زین:wacsmiley::wacsmiley::wacsmiley::wacsmiley::wacsmiley: و اسبم شروع کرد به دویدن و جفتک زدن!
البته دو شبه خواب ندارم...وگرنه شاید الان دیگه قهرمانی استانمم گرفته بودم تو خواب:biggrin:

aahmadian

Member
یه شب تو بیمارستان به عنوان همراه کنار پدر بزرگم بودم . تازه خوابم برده بود که اسبم توخواب اومد و با جفت زدن بیدارم کرد. بیدار شدم دیدم بنده خدا پدر بزرگم کم مونده از تخت بیفته زمین، واسه همین من که قبلا به خواب اعتقادی نداشتم متوجه شدم شاید یه حکمتی توش باشه(مخصوصا خواب اسبی):cool:

مسلما خواب اسب تعبیر بدی نباید داشته باشه.چون اسب ماهیت خوبی داره تعبیرش هم متعاقبا خیر و نیکی ست.
و اما در مورد خواب،کلیتی وجود داره که میگه باید خواب رو خوب تعبیر کنید تا خوب اتفاق بیفته.کمااینکه اگر بهترین خوابها رو بد تعبیر کنید بعید نیست به تبع اتفاق بدی رو برای شما رقم بزنه.
شاید این رو شنیده باشید که در زمان پیامبر اکرم(ص) زنی که همسرش به سفر رفته بوده،خواب بدی برای همسرش میبینه و برای تعبیرش به پیامبر مراجعه میکنه.ایشان به بهترین نحو خواب رو تعبیر میکنن و زن اسوده خاطر میشه.این خواب رو 3 بار میبینهو 2بار نزد پیامبر میاد برای تعبیر.دفعه ی سوم ایشان حضور نداشتند و زن از فرد دیگه ای میخواد که خوابش رو تعبیر کنه.اون هم کم لطفی نمیکنه و مرگ شوهرش رو در این خواب برای زن میگه و زن هم باورش میشه.چند روز بعد خبر فوت همسرش رو بهش میدن.و زن مجددا میاد پیش پیامبر.ایشان بهش میگن اگر دفعه سوم هم من خوابت رو تعبیر میکردم همسرت به سلامت میرسید خانه...

پس خودتون معبر خواب خودتون باشید و انشالله که بهترین رویدادها رو پیش رو داشته باشید:happysmiley:

حدود 10 روزی میشه تقریبا هرشب خواب اسبی می بینم فکر کنم جنون اسبی گرفتم و به دوستم هم سرایت کرده چون زنگ زد و گفت دیشب خواب اسب میدیده و من هم تو خوابش بودم...
جالبه که هر شب هم موضوعش با شب قبل فرق داره...
میشه یکی بگه کلا خواب اسب خوبه یا بد؟؟؟؟
تازه یه شب هم خواب دیدم بند رکابم تو یورتمه پکید و منم محکم افتادم زین:wacsmiley::wacsmiley::wacsmiley::wacsmiley::wacsmiley: و اسبم شروع کرد به دویدن و جفتک زدن!
البته دو شبه خواب ندارم...وگرنه شاید الان دیگه قهرمانی استانمم گرفته بودم تو خواب:biggrin:

خیره انشالله عزیزم:happysmiley:

یه شب تو بیمارستان به عنوان همراه کنار پدر بزرگم بودم . تازه خوابم برده بود که اسبم توخواب اومد و با جفت زدن بیدارم کرد. بیدار شدم دیدم بنده خدا پدر بزرگم کم مونده از تخت بیفته زمین، واسه همین من که قبلا به خواب اعتقادی نداشتم متوجه شدم شاید یه حکمتی توش باشه(مخصوصا خواب اسبی):cool:

مسلما حکمتی در خوابها هست.
انشالله حال پدر بزرگتون هم خوب شده باشه.(ولی آخه همراه بیمار که نباید بخوابه برادر من:blushsmiley:)

سنا

Active member
من اين روايت رو نشنيده بودم خيلي جالبه
برميگرده به تكنولوژي فكر.دليل تمام اين ها نيروي فكر انسان هسن كه تاثير روي كائنات ميذاره

سنا

Active member
چه همراه بيماري...!!! بيچاره پدربزرگتون :dodgy::tonguesmiley:

Kianoosh.ch

Member
:mellowsmiley:ما یه اسبی داریم خیلی وحشیه یعنی بد اخلاقه یه بار تو خواب دیدم افتاده دنبالم منم مثل خودش میدوم و الفرار...یه جایی میفتم زمین وای چشتون روز بد نبینه میاد با دندون دستمو گاز میگیره که از شدت دردش با یه فریاد مهیب از خواب پا شدم...باور کنید تا 2 روز میترسیدم بخوابم.......

mahsa

Member
هم وحشيه هم بداخلاقه هم گنده دماغه :ph34r-smiley:

انقدر وحشیه که کابوسش می بینید؟:sadsmiley:
یک اسب تو باشگاه ما بود که به معنای واقعی وحشی بود در کمال ارامش جوری سوار میزد زمین که سوار .......... یکبار خوابش دیدم البته بعد از روزی بود که بعد از چند روز که کار نکرده بود از اصطبل درش اوردیم و قرار شد سوارش شم و یکم باهاش چهار نعل برم تا یکم ارام بشه ولی انقدر اذیت کرد که تا صبح خواب لگد و سردستش میدیم:wacsmiley: