حق عضویت در انجمن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
راست ميگن يزديها اقتصادي هستن.يه كم هم پولكي

نکنه فاطیما خانم هم یزدی هستند؟چون نظرشون مشابه با آقا عماد هستش.
یادتون باشه حق ندارید با جسارت و توهین به دیگران،نظرتون رو تحمیل کنید
فلسفه زدن همچین تاپیکی هم همینه که هر کسی نظرش رو راجع به یک موضوع مشترک آزادانه بیان کنه،نه اینکه همدیگر را نقد کنید

emad

Member
بله درسته یزدی ها اقتصادی هستند و قبول دارم .... ولی با همین اقتصادی بودنشونه که بهترین اسب های عرب رو دارند و حرف های برای گفتند دارند ... ... چون به فکر اقتصاد خودشون بودند .... که فکر نکنم بد باشه ....

من نظر م رو گفتم .. و هنوزم رو اون می مونم ...

با فاطیما و نفس عزیز هم کاملا موافقم .....

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
بله درسته یزدی ها اقتصادی هستند و قبول دارم .... ولی با همین اقتصادی بودنشونه که بهترین اسب های عرب رو دارند و حرف های برای گفتند دارند
بهترین؟!! حرف برای گفتن؟؟
10 سال پیش یزد اسبی نداشت. دلیل اینکه یزدیها امدن تو عرب همشهریشون در فدارسیونه. نه اقتصادی بودنشون, چون خیلی پول گذاشتند تو اسب و نتیجه خاصی نگرفتند و شهرهای دیگر هم قبولشون ندارندو نه در زیبایی نه در کورس(طبق آمار شرکت کنندگان). چون تولیداتشات فقط بین خودشون میچرخه و بیرون مشتری نداره.
تعدادی هم تروبرد باز داره که اونم مثل عرب داخلی هست. و بین برندگان کورس تروبرد از یزد نیست.

بهترین؟!! حرف برای گفتن؟؟
10 سال پیش یزد اسبی نداشت. دلیل اینکه یزدیها امدن تو عرب همشهریشون در فدارسیونه. نه اقتصادی بودنشون, چون خیلی پول گذاشتند تو اسب و نتیجه خاصی نگرفتند و شهرهای دیگر هم قبولشون ندارندو نه در زیبایی نه در کورس(طبق آمار شرکت کنندگان). چون تولیداتشات فقط بین خودشون میچرخه و بیرون مشتری نداره.
تعدادی هم تروبرد باز داره که اونم مثل عرب داخلی هست. و بین برندگان کورس تروبرد از یزد نیست.
چرا يزديها جوابشو نميدن .البته حرف حق تلخه.البته يزديها نميترسن بلكه احتياط ميكنن:tonguesmiley::laughingsmiley:

emad

Member
نمی خواستم جواب بدم ... ولی میدم .. و به خاطر نفس

بله که بهترین عرب .... نکنه ندیدن ... مگه اسب های آقای مهندس بیک رو ندیدن .. مگه اسب های آقا ضیا رو ندیدن.... خیلی از یزدی ها هستند که حتی شرکت هم نمی کنند ... و اسب های بی نظیری هم دارنند .... به جای اینکه بیارن اونجا میبرند اصفهان اونجا مقام میگیرند.... خودتون سرتون رو کردین زیر برف ... دلتون خوشه ... چهار تا اسم اسب بلدین و تکرار میکنید ...

اسبان مهندس بیک آیند ه ای دارند که هیچ کدوم از اسب های که تو استان های دیگه نمی تونند به اونا برسند

فکر میکنید تارخ و نسیم کره های حداد دست کی هستند .... جواب رو بدید ...

ببینم شما آینده نگرید یا اسب دارن یزدی....

به قول معروف ... اندکی صبر سحر نزدیک است

درباره عکاسی هم یادم رفت بگم .. . چون من با مالک نسیم فامیل بودم .. من و دوستم تونستیم ... همین چند عکس رو هم بگیریم ....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا