♘امیرحسین♞
♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
دوستان به نظر شما اسب اصیل و خالص ایرانی از چه لحاظی شدیت ترین ضربه راخورد و چرا از کل دنیا عقب مانده است و صادرات نداریم جزییات را تکمیل کنید
بله. قویترین نظریه در این مورد، خاستگاه اسب عرب را منطقه بین النهرین میدونه که جزء ایران بوده.تا اونجایی من شنیدم میگن اسب عرب جایگاهش تو ایران بوده
زیاد داریم. یکیش من!والان ما اسب های اصیل را در ایران شاید زیاد نداشته باشیم
با کدوم کار؟آیا تا به حال به این فکر کردید که با این کار اسب اصیل ایرانی از بین میرود ؟
ما یعنی کی؟پس چرا ما اسب های اصیل را تو ایران نگسترانیم یعنی حداقل توی هر استان اگر ما بتوانیم از بچه های انجمن استفاده کنیم و یک جفت از اسب های اصیل را برای آنها خریداری کنیم ( یا با قیمت ارزان در اختیارشان قرار دهیم )تا اونها هم نگهداری کنن
اگر هدفتان فقط پخش کردن اسبهای اصیل در ایرانه، همین الان این اتفاق افتاده.به این ترتیب اسب های اصیل را در تمام ایران پخش کرده ایم . مانند اسب عرب ، کرد ، ترکمن و ...
درسته. بعضی ها رقم های نجومی طلب میکنند (مخصوصا برای اسب عرب) ولی اگر دنبال شجره و داغ و مقام و عنوان نباشی میتونی با قیمت های متوسط هم اسب خوب پیدا کنی.البته یه سوال هم دارم چرا اینقدر قیمت اسب های اصیل رو بالا میبرند ؟
دلاور گفت:اگه دولت از اين کار حمايت کنه که بعيده به راحتی ممکنه. ولی خوب ...
خوب دیگه دولت هم میره یه جایی سرمایه گذاری کنه که بازده بیشتری رو داشته باشه یا حداقل نفرات بیشتری رو راضی کنه مثل ورزش فوتبال و ...دلاور گفت:چرا دولت اونجور که بايد از اين ورزش حمايت کنه نميکنه؟
چرا دولت اونجور که بايد از اين ورزش حمايت کنه نميکنه؟
اینکه چند صباحی تحت تصرف حکومتهای ایرانی بوده دلیل بر ایرانی بودنش نیست مردم بین النهرین ( به جز کردها) همشون سامی نژاد هستند . خود ایران هم در گذشته چندین قرن تحت تصرف یونایها و عربها و ترکها بوده ولی این به آن معنا نیست که ایرانها یونانی و عرب و ترک باشند. پس به حساب شما یونانی ها باید ادعا کنند که چون ایران بعد از حمله اسکندر ویرانگر چند قرن تحت تصرف یونان بوده پس ایران در اصل یونانه!!!!!!!!!. در نتیجه این فرضیه نمی تواند قانع کننده باشد .بله. قویترین نظریه در این مورد، خاستگاه اسب عرب را منطقه بین النهرین میدونه که جزء ایران بوده.