تفاوتهای آخال روسیه و ایران

احسان

Active member
خوب در توليد مثل هرچه خانواده ها از هم دورتر بشند خصوصيات بهتری پيدا ميکنند ژنتيک در کوتاه مدت


در دراز مدت هم 100 % محيط (تغذيه) تاثير گزار ميشه

البته برای برخی از چيز ها ميشه از داخل خانواده يا همخونی هم استفاده کرد

اما به نظر من هرچی هم خوب باشه ضررش بيشتر

-------------------------------------------------------------------------------------
تيره اونايه ديگه چيه کلاً چند تيره دارند اين ترکمن ها

خوب ما هم يموت

جرگلانی داريم که يک خصوصيات دارند
 

امید زمانی

Active member
خیلی از پزشکارهای حرفه ای و با سواد ما اعتقاد به یموت دارن . شاید اگه بتونیم طی چند نسل یموت به درشتی آخال تولید کنیم یموت خیلی ارزش پیدا خواهد کرد .روی یموت اصلا کار نشده بود تو این چند سال که تازه داره کار میشه چیزای عالی داره تولید میشه
 

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
Wild Stallion گفت:
تيره اونايه ديگه چيه کلاً چند تيره دارند اين ترکمن ها
خوب ما هم يموت
جرگلانی داريم که يک خصوصيات دارند
ما گتمن و یکی دوتا دیگم داریم

تیره اولی و سومی posman پوسمن

و در کل 17 تیره
اسماشونو بگم؟

ولی!!
از زمانیکه پای اخال به کانادا و آمریکا باز شده
و روش برای درساژ کار مکینند و پرش. کانفورمیشن شبیه یموت مورد استفاده قرار گرفته!
در همین تاپیک بزودی معرفی میکنم
 
موافقم ,یموت حاضرتوارتفاع متوسط خوب جواب داده,
ضمن اینکه درشتی خیلی در مقابل تناسب مهم نیست و امروزه اسبهای سبک رو به درشت وسنگین ترجیح میدن.
 

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
oliveira گفت:
موافقم ,یموت حاضرتوارتفاع متوسط خوب جواب داده,
ضمن اینکه درشتی خیلی در مقابل تناسب مهم نیست و امروزه اسبهای سبک رو به درشت وسنگین ترجیح میدن.
تعدادی یموت معرفی میکنم تا هفته بعد
که تصورتون ار یموت عوض شه
و نقش ژنتیک و تغذیه علمی رو نشون بده
 

امید زمانی

Active member
بله شما دقت کنید ما چند تا یموت تولید کردیم و نگهداری کردیم و پرورش دادیم ؟ یموت های ما اسبهایی هستند که اکثرا به دلیل سو تغذیه ریز ماندند . مثلا مادیان بسیار اصیل یموتی را میبینیم که فوق العاده ریزه به دلیل سو تغذیه و عدم کار ورزشی ولی کره میده بسیار عالی و بی نقص
 

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
امید زمانی گفت:
بله شما دقت کنید ما چند تا یموت تولید کردیم و نگهداری کردیم و پرورش دادیم ؟ یموت های ما اسبهایی هستند که اکثرا به دلیل سو تغذیه ریز ماندند . مثلا مادیان بسیار اصیل یموتی را میبینیم که فوق العاده ریزه به دلیل سو تغذیه و عدم کار ورزشی ولی کره میده بسیار عالی و بی نقص
کدوم؟
معرفی کردی؟

بقول یکی میگفت ترکمنستان با یک تیره از یک نزاد وزارت اسب داره
ما چی باید داشته باشیم؟
کرد ترکمن عرب کاسپین دره شور قره باغ
 
oliveira گفت:
موافقم ,یموت حاضرتوارتفاع متوسط خوب جواب داده,
ضمن اینکه درشتی خیلی در مقابل تناسب مهم نیست و امروزه اسبهای سبک رو به درشت وسنگین ترجیح میدن.
ولی اکثر یموتهای حال حاضر ما جثه خیلی ریزی دارن
وباید یموتهای درشت تر و متناسب تولید بشوند
 
oliveira گفت:
یه نمونه اش رو تقریبا" ده سال پیش آقای نور محمد حبیبی کارمی کرد توتیپیک عکس اول,کهر!
اسم ونسبش خاطرم نیست .!
ولی همیشه تصویرم از اسب ترکمن این تیپیک عکس اول بوده.!
عکس این اسبی که آقای حبیبی کار میکردو میشه آدرسشو بدید!
 

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
سهراب گفت:
چون زمان کمی هست برای اصلاح به این صورت.
مگه چند نسل تولید میشه تو این مدت؟
اصلاح نکردند در واقع فقط روی جزیئات کار کردند
اگر من عکسهای 4-5 نسل پیش و اسب ایجاد کننده هر تیره را بگذارم میبینید که تغییرات اندکه
و در واقع چون تیره ها قاطی نشده و یکسری مشخصات هی تکرار شده قوی تر شده و بنانراین از 17 تیره فقط 3-4 تا بصورت قوی ادامه داده شده و تولید داره