لطفا نام کاربری منم به علی کیوانی تغییر بدید ممنون.
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2011 , March 21 #202 علی کیوانی گفت: لطفا نام کاربری منم به علی کیوانی تغییر بدید ممنون. کلیک کنید تا باز شود... انجام شد
شکیلا شریفی Member 2011 , March 30 #205 سلام اقا امیر میشه اسم منو به شکیلا پیریایی کنید:blushsmiley:
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2011 , April 25 #209 احمد کوتکی گفت: سلام کاربریم همون مهرپویا باشه کلیک کنید تا باز شود... اسم و فامیل شما چی هست؟
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2011 , April 26 #211 اسم کاربری باید به نام واقعی تغییر پیدا کند
I ilyad New member 2011 , April 26 #214 این اولین فرومیه میبینم حق عضویت می گیرن .من غیر اینجا 3 تا فروم دیگه هم فعالیت می کنم .میشه یکی توضیح بده؟hno-smiley02:
این اولین فرومیه میبینم حق عضویت می گیرن .من غیر اینجا 3 تا فروم دیگه هم فعالیت می کنم .میشه یکی توضیح بده؟hno-smiley02:
8 880042902 New member 2011 , May 30 #218 سلام.خسته نباشید.میشه نام کاربری منوبه اسم اسبم یعنی دارالسلام تغییربدید.:smilingsmiley:
پ پرستو New member 2011 , June 1 #219 وقتی کلاس اول بودم فکر می کردم اسب ها بدون دامپزشک نمی توانند بچه به دنیا بیاورند :smilingsmiley: اما اکنون چیزهای بیشتری درباره ی اسب ها می دانم . اما هنوز بعضی چیز ها را نمی دانم .:blushsmiley: اسب های خزری چرا اینقدر کوچک هستند؟
وقتی کلاس اول بودم فکر می کردم اسب ها بدون دامپزشک نمی توانند بچه به دنیا بیاورند :smilingsmiley: اما اکنون چیزهای بیشتری درباره ی اسب ها می دانم . اما هنوز بعضی چیز ها را نمی دانم .:blushsmiley: اسب های خزری چرا اینقدر کوچک هستند؟