خوب چند مورد رو بگم بعد ....
@سهراب:بله همون موردی بود که شما اشاره کردید و چیز های دیگهای که در پست قبلی گفتم
اول از همه چرا ما عادت کردیم اسمی رو انتخاب کنیم که مال ما نیست میتونستیم بجای گروه تحقیق توسعه اسب ایرانی بگیم گروه دوست داران اسب ایرانی یا هر چیز دیگهای
در مورد اینکه میتونستم به مدیر سایت ایمیل بزنم چند نکته هست
۱- فکر میکنم اشکالات مربوط بشه جامعه سوارکاری نه یک شخص
۲- با هم فکری دوستان دیگه بهتر میشه این اشکالات رو برطرف کرد
۳-شاید من در بعضی از موارد اشتباه کنم
۴- تا اونجایی که اطلاع دارم مدیر سایت هم در این فروم عضو هست و پیگیری میکنه مطالب رو پس بهتره به نظرات بقیه دوستان هم توجه کنه تا به حرف یک نفر
به نظر من وقتی اسم محقق رو روی خودمون میزاریم کارایی باید انجام بدیم که در حد و اندازه اون باشه من به هیچ عنوان تمامی مطالب این سایت و همچنین زحماتی که کشیده شده رو زیر سوال نمیبرم ولی با اینکه از این سایت با عنوان گروه تحقیق و توسعه اسب ایرانی یاد بشه مشکل دارم
در مورد اینکه من خودم قدمی بردارم و کاری انجام بدم انشاال.. با یاری دیگر دوستان در آینده دیده خواهد شد
یخورده در مورد دیدگاه خودم هم در رابطه با محقق یا گروه تحقیق و توسعه توضیح بدم :
برای مثال میشد تمامی مواد خواراکی و سلامت اسب به عنوان یک محقق اینطوری تحقیق کرد
مثلآ سبوس یا کنسانتره یا کاه یا .... دارای X مقدار کالری y مقدار ویتامین فلان و... هست به دلیل اینکه اسب در دمای ۱۰-۱۲ درجه نیاز به z مقدار کالری و n مقدار ویتامین و... داره بهتره از این مواد غذایی در این بازده دمایی استفاده کرد
حالا اگر اسب مریض بشه در اون شرایط به چه مقدار از این مواد نیاز داره (یا برای هر بیماری خاص و...) و یا چطوری میشه از این مواد خوراکی ترکیبی برای هر اسب درست کرد
معمولا بعضی از اسب ها در سنین مختلف زاعقه غذاییشون تغییر میکنه طبیعی هست که با مشخص کردن این موارد میتونیم به اسبی که از خوردن فلان مواد خوارکی خواداری میکنه (به قول یکی از دوستان وسواس داره تو غذا خوردن !) ماده شبیه به اون رو جایگزین کنیم تا هیچ آسیبی به اسب در سنین مختلف نرسه.
و....... که جای بحث زیاد داره و در این بخش نمیگنجه!
ویا مثلان در مورد فلان نژاد میخوایم صحبت کنیم میگیم مثلان دارای فلان آناتومی بدنی پاهای .... چون در قسمت های کوهستانی بوده دارای دست های ... گردن.... کپل دارای قوس .... هست نوع حرکت تنفس ... پوزه و.... ضربان قلب در این نژاد ایدهآل ترین آب و هوا برای این اسب در حال حاضر این نوع هوا در فلان استان کشور و فلان شهر وجود داره و برای پروش این نژاد مناسب هست
و یا چیزای دیگه ای که میشه در موردشون بحث کرد
فکر میکنم اگر بخواهیم توی دنیا از نظر اسب مطرح باشیم باید اینطوری برخورد کنیم
موفق و پیروز باشید