برای یک مسابقه استقامت استاندارد کدام نژاد؟

کدام گزینه بهتره؟

• کرد

رای: 0 0.0%
  • عرب

• ترکمن

• دره شوری

• تروبرد

• مجموع رای دهندگان
    0

OJANG

Member
برای یک مسابقه استقامت با فرض اینکه هر اسبی در رده بهترین باشه و تمرین هم یکنواخت و علمی شما کدام نژاد را انتخاب میکنین؟

vatan

Member
اگه اسب کردی داشته باشید که تو مشت باشه. یعنی حرص نزنه اسب کرد از همه نژادها بهتر هست.

sohrab

Active member
البته عرب!

از مهمترین خصوصیات اسب کرد که اون را از سایر نژادها مجزا میکنه، نوع حرکتش هست. گامهایی هایی که قبل از جلو رفتن از زمین کنده میشن، سر و گردن برافراشته و حرکت مغرورانه شما را در مسابقه استقامت به جایی نمیرسونه. اسبی لازم دارید که پایین ترین اتلاف انرژی را داشته باشه و مهمتر از آن ضربان پایین قلب هست که نتیجه مسابقه را تعیین میکنه.
مگر اینکه به قول وطن، خیلی هم کرد نباشه!

امید زمانی

Active member
سهراب کاملا درست میگه ! البته کردهای خیلی خوب هم داشتیم و داریم که چند دوره قهرمان استقامت شده اند ! ولی به قول وطن خان از حرص خبری نبوده ! قکر کنم خالص ایرانی ما تو این یه زمینه حد اقل از وارداتیا بهتر عمل کنه ! تو مسابقات استقامت امارات چند اسب ایرانی بود که مقامدار بودند !

farid52

New member
اسب كرد خوبه اسب عرب هم خوب البته اگر ماديان باشه من داور استقامت هستم مطلب گفته شده را با دليل ميگم

امید زمانی

Active member
اینجا حق ترکمن ها ضایع شد ! شاید عدم پراکندگی ترکمنها در استانهایی که مسابقه استقامت دارند باعث شده زیاد چیزی از ترکمنها در استقامت نشنویم ! جالبه که ترکمنهایی که اسب برای کورس آماده میکنند هر روز اسب را 15 کیلومتر قدم و 15 کیلومتر یورتمه میدهند و ما خودمان همین کار را می کنیم ! شاید اگر ترکمن در پرش کار آمد نبود و به استقامت در کشور ما بهای بیشتری داده میشد ترکمن ها در استقامت بی رقیب بودند !

بالا