پاسخ : مربیان تهرانی در قزوین
جناب آقای / سرکارخانم سهرابه سلام
بسیار خوشحال هستم که شما هم به جمع این انجمن اضافه شدید!. من هرگز اظهار نظر مخالف نظرات شخصی خودم را اگر از روی صداقت باشد که حتما هم هست مقابله نمیدانم بلکه مباحثه جهت رسیدن به بهترینها تلقی میکنم.
اما ... نمیدانم شما در چه سطحی از کلاس سواری هستید ولی من در حد خودم و قزوین هم سواری را خوب میفهمم و هم کاملآ بر اوضاع سوارکاری قزوین اشراف دارم.
در مورد قهرمانی استان در رده بزرگسالان اینگونه که کسی به این جمع اضافه نشده باشد نیست بلکه فاصله آنها با افرادی که ذکر کردید زیاد است در همین رده هم اگر سطح سواری شاگردان آقای حبیبی را با قبل از کلاسهای ایشان مقایسه بکنید تغییر ات, بسیار مشهود است همانگونه که اگر این افراد را با بقیه سوارکاران قیاس کنید تفاوت فاحش در استیل سواری خواهید دید و حتما هم دیده اید که برکسی پوشیده نیست.
در مورد آقایان بحرینی قطعا لیاقت و شایستگی خود ایشان بوده تا به این مرحله برسند اما نمیدانم مطلع هستید یا نه که در سالهای قبل سوارکاری آقایان بحرینی کسی در قزوین درساژ کار نمی کرده تا ایشان از آن موقع درساژ (کار زمینی) را بلد باشند در ثانی بسیاری سوارکار داریم که هم قدمت ایشان سواری میکنند پس چرا آنها ....
در مورد مسابقات زنجان و گیلان حرف شما را در مورد زنجان قبول دارم خیلی از سطح بالایی برخوردار نبود اما مسابقات گیلان در هردو سال از سطح بالایی برخوردار بود و مورد تایید فدراسیون. ای کاش شماهم پای صحبتهای آقایان فرخ نجفی, علیرضا بختیاری و خوشدل در آنجا می نشستید.
شما علت کم شدن نفرات کلاس آقای حبیبی را در چه چیزی می بینید آیا شما دور و نامطلع از مسائل مربوطه هستید, که بعید بنظر می رسد کسی در جامعه سوارکاری قزوین باشد و از این موضوع مطلع نباشد(اگر خواستید کاملا در مورد آن بنده مطلع هستم و میتوان اطلاعاتم را در اختیار شما قرار بدهم).
در مورد مسابقات تهران حرف شما کاملا صحیح در خیلی از این مسابقات شاگردان آقای حبیبی اخراج شده اند ولی در خیلی از مسابقات هم موفق شده اند, برای بررسی مسابقات تهران لازم است وسعت دید بیشتری داشته باشیم - آیا شما میدانید ارتفاع موانع در مسابقات رده D چقدر است؟ آیا شما میدانید چه اسب هایی برای این رده مناسب هستند؟ آیا شما میدانید در این رده ها چه کسانی با چه اسبهایی از پایتخت شرکت میکنند(سطح مسابقات)؟
آیا شما تا به حال قیمت این اسبها را باهم مقایسه کرده اید؟ آیا شما امکانات تمرینی شاگردان آقای حبیبی را دیده اید (زمین, موانع و ...)؟ آیا شما قبول ندارید که شاگردان ایشان در همان مسابقات که اخراج شده اند زیبا سواری کرده اند؟ آیا شما شرکت کنندگان دیگر استانها (آنهایی که خارج تهران سواری میکنند) را دیده اید و آیا آنها را با این سوارکارها مقایسه کرده اید؟ آیا تا به حال یکی دو ساعت قبل از مسابقه اسبی را که 3 ساعت داخل ماشین توی جاده بوده دیده اید(سوارشدن بماند)؟ آیا شما فقط انتظار قهرمانی در هرمسابقه را دارید؟
اما و اما و اما آیا شما تا به حال تماشا چی پرش این سوارکارها بوده اید؟ اگر حضور داشتید در کنار خود احیانا تماشا گران مثلا بوشهر را هم دیده اید آیا میتوانید احساس خودتان و احسان آن بوشهری را قبل از پرش هم شهریهایتان بیان کنید(اگر زیبا نیست بگذرید, من بارها این چهره ها را دیده ام)؟
شما فکر میکنید یک مربی در هر سال چند تا سوارکار می تواند درست کند که رده سوار مبتی, E و یا D را آنگونه که در ذهن دارید بپرد؟.
همشهری عزیز اگر اسم اسبهای مورد نظر را بگی تا جایی که ممکن باشد سعی میکنم نتایج کار آنها را هم چه خوب یا بد مشخص کنم و در همین قسمت بنویسم.