بنت فوزيه

مالکش اقای حنایی از شوشتر فکر نمیکنم داغش مشکلی داشته باشه چون کرههاشو تو مسابقات زیبایی دیدم.

تمامی اسبهایی که در اون لیست وجود داشتن الا تو کتاب هستندوشامل بخشودگی شدند

چون تو کتاب هستند به همان اسم که ثبت شدند میباشند قابل تغییر هم نیستند البته تا سال 2003 فقط

با کسب اجازه از اقای قاسمی و اساتید میخواهم نظر شخصی خودم را بگم. وقتی ما با این لیست روبرو میشم یاد این حرف نلسون ماندلا می افتم که وقتی در مورد اپارتاید گفت ما اماده بخشیدن هستیم اما فراموش کردن نه.همه میدونن که تصمیم گیری در مورد زرافه ولیست ردیها از طرف واهو به فدراسون واگذار شد که خوب خیلی ها مثل شخصی که کورس دست ایشونه و مادیون پایه کورسشون تو لیست بود این از خود گذشتگی را نکردن که اسبهاشون از لیست در بیاد و بقیه هم همینطور

و این اتفاق افتاد حالا دیگه حرف کاری را از پیش نمیبره الا اینکه هدف از تولید چی هست؟به قول اقای قاسمی قرار نیست همه تولید کننده باشن اما تو همون تولید کننده ها باید هدف را دید اگه هدف تولید اسب ورزشی زیبا و کاربردی باشه که مورد تایید واهو باشه امثال تولید زرافه و اون لیست عالی هستن مگه براری عرب 100 درصد هست؟اما من معتقدم عرب ایرانی به عنوان یه ذخیره ژنتیکی باید حفظ بشه چون این اسب قدمتی بسیار زیاد داره انواع گوزن تو دنیا هست اما گوزن زرد ایرانی مخصوص ایرانه و باید حفظ بشه پس نباید با گوزنی غیر ایرانی جفتگیری کنه این تو اسب هم هست بقای این ذخیره به این وابسته است که با اسبهای مشکوک قاطی نشه و خیلیها میتونن اون لیست را ببخشن اما فراموش نه.واین برداشت شخصی من هست ولاغیر

بالا