اين نظر منه خون خارجي خيلي بهتر از خون ايرانيه.اشكالي داره كه اين نظر منه.ولي همه به اين موضوع حساسيت نشون ميدن.نظر من اينه كه 100 سال ديگه هم به پاي خارجيها چه تو كورس چه زيبايي و استقامت نميرسيم.مطمئن باش روزي كه به پاي اونا فكر كرديم رسيديم اشتباه كرديم چون اونا 100 سال ديگه اسب بال دار توليد كردن
خیر هیچ اشکالی نداره، شما به ایده ای پایبند هستید و علاقمند، دیگران با سلیقه و علایقی دیگر .
ومن فکر نمی کنم کسی به این موضوع حساسیت داشته باشه، آخه چرا باید دیگران عقیده و نظر شما رو قبول نداشته باشند، نه برای آنها نفعی رو تضمین می کنه ونه زیانی داره،(لطفا" اگر کسی غیر از این فکر میکنه حتما" بگه) ولی این حساسیت خیلی بیشتر داره از طرف شما ایجاد میشه،
ببینید من کلی در مورد اینکه خیلی ها از شما انتظارات بالاتری دارند صحبت کردم و شما با بی توجهی تمام در تاپیک های مختلف و با عناوین مختلف جملاتی می نویسید که شایسته وبایسته جنابعالی نیست و اون وقت این تصور ایجاد میشه که این شما هستید که با نظرات دیگران مخالفید که در اصل هم اینطور نباید باشه چرا که نظر هر انسانی در جای خود قابل احترام و ستایش است.
من موعظه گر نیستم که بخوام بیش از این در امور دیگران دخالت کنم اما بهتر اینه که بیش از این وارد مباحث حاشیه ای نشیم و تاپیک های پر بارتری رو از لحاظ علمی و تجربی بگذاریم و
دانش و علم وآگاهی و معرفت و منطق و شعور بالامون رو به رخ یکدیگر بکشیم و از ادعاهای پوچ هرچه بیشتر فاصله بگیریم.