Kambarbay

[FONT=&quot]نام Kambarbay
Kuvvatli[/FONT]
[FONT=&quot][FONT=&quot]پدر[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]Sonata[/FONT][FONT=&quot]ماد[/FONT][FONT=&quot][FONT=&quot][/FONT]ر[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
متولد2006
سیلمی پرشی
نژاد:آخال تکه
9223.jpg

اسپرم این سیلمی قابل انتقال به ایران میباشد
از دوستان خاهش مندم من را راهنمایی کنند تا بتونم اسپرم این سیلمی را وارد کنم
آقای قاسمی و مهندس هوشمند اسپرم این سیلمی ارزشمند را از طریق دوستانم به قیمت مناسب میتوانم تهیه کنم فقط وارد کردن آنرا نمی دونم چیکار کنم

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
از سیلمیهای درجه یک که قهرمانی کورس یا زیبایی دارند باید اسپرم وارد کرد
مشکل اصلی وارد کردن و قیمت نیست, آبستن کردنه که تا بحال فقط 1 مورد موفق بوده.

در ضمن دورادور خیر شما به ما میرسه, مشتاق دیدار هستیم

:winksmiley02:آقای قاسمی اون قزضیه کاملا اشتباه و از روی بچگی و در جو قرار گرفتن بود !!

انشالاه به زودی هم رو میبینیم....
شما میگی اسپرم این سیلمی جالب نیست ؟؟
شجرشو دارم و در انگلستان مقام دار پرش هست

♘امیرحسین♞

آخالهای درجه یک همه در روسیه هستند و از تولیدات کلیموک و بازمانده های ولادیمیر شامبورانت استاد.

hooshmand

Member
اسپرم این سیلمی قابل انتقال به ایران میباشد
از دوستان خاهش مندم من را راهنمایی کنند تا بتونم اسپرم این سیلمی را وارد کنم
آقای قاسمی و مهندس هوشمند اسپرم این سیلمی ارزشمند را از طریق دوستانم به قیمت مناسب میتوانم تهیه کنم فقط وارد کردن آنرا نمی دونم چیکار کنم

سلام جناب كيتي

اگر امكان وارد نمودن اسپرم اين سيلمي را داريد بايد موارد ذيل را در نظر داشته باشيد :

1....قبل از هر كاري بايد از معاونت فني فدراسيون سواركاري كتبا استعلام نماييد كه ايا براي كره حاصله ار تلقيح مصنوعي با استفاده از اسپرم منجمد ازمايش دي ان اي انجام مي دهد ومدارك شناسائي (پاسپورت ) صادر مي نمايند يا خير ؟؟؟ و از همه مهمتر ايا به نريلان حاصل از تلقيح مصنوعي مجوز و كارت سيلمي مي دهند يا خير ..پاسخ را بايد مستند اخذ نماييد (گام اول )

2.... گريد ودرجه بندي اين سيلمي را در اروپا حتما چك نماييد ( دوستان مقيم شما در اروپا .. انگلستان مي توانند مستندا اين خواسته را را از مراجع ذيصلاح تقاضا نمايند يا صاحب سيلمي اطلاعات را بدهد و دوستان شما انرا از مراجع قانوني چك نمايند
اسپرم وارداتي حتما بايد از بهترين سيلمي ها باشد و مدارك شجره اي سيلمي در مراحل بعدي مورد نياز است (گام دوم )

3.. مراجعه به سازمان دامپزشكي و ارائه مدارك و مستندات و تائيديهاي بهداشتي مربوط به محموله اسپرم منجمددر چهار چوب ضوابط oie,واخذ مجوز اوليه ورود محموله اسپرم منجمد و رعايت ضوابط قرنطينه اي......(گام سوم)

4...مخاطرات بازرسي هاي متعدد گمرك و دامپزشكي بر روي محموله اسپرم منجمد و نمونه گيري كه منجر به وارد اوردن شوك هاي حرارتي به محموله اسپرم مي گرد د بالاترين ريسك پائين اورنده كيفيت اسپرم و نابودي ان مي باشد .... با اگاهي كامل از اين مخاطرات تصميم گيري حساب شده اي را بايد براي اين كار در دستور كار قرار دهيد (گام چهارم )

محموله وارداتي اسپرم سيلمي ارزشمند اخال تكه داراي گريد االيت بنام دايمير از المان با قابليت باروري حدود 20 راس ماديان توسط جناب اقاي مهندس رئيسي (اصفهان ) فقط توانست يك ماديان را بارور نمايد وحاصل ان كره نرياني شد بنام دايميران كه اطلاعات ان را اينجانب در تاپيك مستقل روي سايت انجمن قرار داده ام ...دايمير در مهرماه1393 ساله مي شود و عكسهاي جديد ان را روي سايت قرار خواهم داد

5...براي اجراي تلقيح مصنوعي از اسپرم منجمد در اسب بايد تيم دامپزشكي متخصص و صاحب تجربه را در دسترس و نزديك فارم يا محل نگهداري ماديانهايتان در دوره معيني از نظر اماده سازي ماديانها و فحل اوري داشته باشيد (اين ا يتم خيلي مهم است ) نداشتن تيم مجرب تمام سرمايه گذاري شما را بر باد خواهد داد ( توجه اشته باشيد شايد خيلي ها مدعي باشند مي توانند انجام دهند ولي تجربه براي اسب محدود است ) (گام چهارم)

6.... براي توليد كره هاي ممتاز از اسپرم سيلمي درجه يك اخال تكه بايد ماديانهاي درجه يك و شاخص تركمن داشت
قبل از هر اقدامي ماديانهاي خودتان را ارزيابي نماييد ...ماديانهاي متوسط و درجه 2و 3 سازمان كار شما را متزلزل مي نمايد (گام ششم)

7...... قبل از هريك از گامهاي ششگانه و در قالب مطالعات فاز صفر......
حضورا سري به فارم جناب اقاي مهندس رئيسي بزنيد و به دردل ها...تجارب و توصيه هاي ايشان در همين زمينه خوب توجه نماييد (گام صفر )

با ارزوي توفيق سركار عالي
حسن هوشمند

جناب آقای هوشمند خیلی لطف کردید وقت ارزش مند خود را برای اطلاع رسانی به بنده و سایر اعضای سایت گذاشتید...
حتما یه سر به مزرعه آقای رئیسی در اصفهان میزنم و از تجارب ایشان بهره مند میشوم.
من برای گام اول میخواستم شما و آقای قاسمی که ارادت خواصی نسبت بهشون دارم من را راهنمایی کنید در باره وارد کردن اسپرم

♘امیرحسین♞

جناب آقای هوشمند خیلی لطف کردید وقت ارزش مند خود را برای اطلاع رسانی به بنده و سایر اعضای سایت گذاشتید...
من برای گام اول میخواستم شما و آقای قاسمی که ارادت خواصی نسبت بهشون دارم من را راهنمایی کنید در باره وارد کردن اسپرم

قبل از واردات اسپرم باید علم کافی از تولید اسب داشت
کره های خوب تولید شده از نریانهای داخلی به مراتب بهتر از کره تولید شده از اسپرم هستند.
مشکلی که ما الان داریم نزدیک شدن خونها به هم نیست, عدم علم در تولیده. و از بین رفتن فرصت تولید برای معدود مادیانها و سیلمیهای ارزشمند.

hooshmand

Member

جناب اقاي مهندس رئيسي فعلا در سفر تركمنستان هستندكه احتمالا بعد از 20 ارديبهشت ماه در استان اصفهان خواهند بو د
اگر جنابعالي تمايلي براي بازديد فارم ايشان و تبادل نظر در زمينه واردات اسپرم منجمد داريد هماهنگي لازم را بعمل خواهم اورد

اقای زرگر عرض سلام وخسته نباشید برای همت بلندتان .این نریان هرچند بهترین اسب ورزشی باشد ولی برای سیلمی شدن مناسب نیست چون خود ترکمن دار ها به این اسب چخمور یا خون جهش کرده ویا زالیسم می گویند بهتر ازاین هم وجود داره!!!!!!!!!

جناب آقای طالقانی سلام
بله فرمایشات شما صحیح میباشد
برای یکی از دوستانم میخاستم که علاقه زیادی به زیبایی اسب ترکمن داره نه قابلیت ورزشی
قطعا سیلمی های بهتر و به نام تری را میتوان اسپرمشان را وارد کرد اما حیف که استقبالی صورت نمیگیرد !! و هر روز باید خون ها به هم نزدیک تر شوند
با سپاس

بالا