؟
reza eslahi Member 2011 , May 22 #2 کیمیا ( خرداد * طاووس )قهرمان گروه مادیان های 2 ساله و 3 قهرمان قهرمانان زیر 3 سال
B bakhshi Member 2011 , May 22 #4 امیریحیی پوربهزاد گفت: رضا جان همونیکه بالاترین امتیازه گرفت؟ کلیک کنید تا باز شود... نه جناب پور بهزاد اون نریان ا جی فنان بود سال پیش هم اول شد اگر درست یادم باشه:winksmiley02:
امیریحیی پوربهزاد گفت: رضا جان همونیکه بالاترین امتیازه گرفت؟ کلیک کنید تا باز شود... نه جناب پور بهزاد اون نریان ا جی فنان بود سال پیش هم اول شد اگر درست یادم باشه:winksmiley02:
reza eslahi Member 2011 , May 22 #5 امیریحیی پوربهزاد گفت: رضا جان همونیکه بالاترین امتیازه گرفت؟ کلیک کنید تا باز شود... تو گروه خودش اره
امیریحیی پوربهزاد گفت: رضا جان همونیکه بالاترین امتیازه گرفت؟ کلیک کنید تا باز شود... تو گروه خودش اره
reza eslahi Member 2011 , May 22 #6 فک کنم امتیازش شد 197 اگه اشتباه نکنم. ولی بنظر من از ثریا خیلی بهتر بود و تو چمپیون باید 2 میشد.ثریا فقط صورتش زیبا تر بود.
فک کنم امتیازش شد 197 اگه اشتباه نکنم. ولی بنظر من از ثریا خیلی بهتر بود و تو چمپیون باید 2 میشد.ثریا فقط صورتش زیبا تر بود.
امیریحیی پوربهزاد Active member 2011 , May 22 #7 رضا اصلاحی گفت: تو گروه خودش اره کلیک کنید تا باز شود... نه غیر از ای جی فنان گوینده هم گفت بالاترین امتیاز گرفت. یک کره خرداد بود
رضا اصلاحی گفت: تو گروه خودش اره کلیک کنید تا باز شود... نه غیر از ای جی فنان گوینده هم گفت بالاترین امتیاز گرفت. یک کره خرداد بود
reza eslahi Member 2011 , May 22 #8 نه اینو مطمئنم.یا 194 شد یا 197..فک کنم 197 درسته. ولی میدونم بالای 200 نشد
B bakhshi Member 2011 , May 22 #9 ا جی فنان امتیازش 216 شده ، در بخش نتایج یزد اقای دهقانی فرمودن:smilingsmiley:
حامد Member 2011 , May 23 #11 البته در بعضي گروه ها قضاوت با چهار داور بود و امتيازات بر اساس چهار داور اعلام ميشه . براي مثال ميسون با چهار داور امتياز بالايي گرفت واگر 5 داور بود امكان بالا زدن از اين امتيازات هم غير ممكن نبود
البته در بعضي گروه ها قضاوت با چهار داور بود و امتيازات بر اساس چهار داور اعلام ميشه . براي مثال ميسون با چهار داور امتياز بالايي گرفت واگر 5 داور بود امكان بالا زدن از اين امتيازات هم غير ممكن نبود
roham Member 2011 , June 15 #12 نام:کیمیارضائی پدر:خرداد(برفین*پرواز) مادر:طاووس میرلطفی(مبارک*غریبه) جنس:مادیان تولید کننده:عباس رضائی مالک:علی بیدست محل نگهداری:اشکذر میشه تنی شاه بانورضائی.آقای رضائی،طاووس رو فقط با خرداد کشش میکنن.
نام:کیمیارضائی پدر:خرداد(برفین*پرواز) مادر:طاووس میرلطفی(مبارک*غریبه) جنس:مادیان تولید کننده:عباس رضائی مالک:علی بیدست محل نگهداری:اشکذر میشه تنی شاه بانورضائی.آقای رضائی،طاووس رو فقط با خرداد کشش میکنن.