یادگار یلقوش(یلقوش*وفا)ن

یادگار یلقوش
پدر:یلقوش
مادر:وفا(طاقان)
سال تولد:1389
تولید کننده:....؟
مالک:...؟
یادگار یلقوش(یلقوش،وفا(کره طاقان)) 2011 دارای کارت سیلمی از فدراسیون سوارکاری.yadegar yalghoosh(Yalghoosh).jpgروستای یکه صعود جرگلان. خراسان شمالی.

yadegare yalghoosh(yalghoosh).jpgمادر این اسب وفا کره طاقان و مادیان یموت آقای سعادتی میباشد و این 25 درصد خون یموت باعث قدرت فوق العاده این اسب و زیبایی این اسب از پدری مثل یلقوش و پدر بزرگی مثل طاقان ناشی میشود. شجرهای به واقع استثنایی! در کورسهای محلی بسیار قابل قبول ظاهر شده و در سواری بسیار خوش رکاب! مهمترین و مهمترین خصلت این سیلمی آرامش و وقار آن میباشد.

ramezany

Member
من امروز یکه سعود بودم. ای کاش میدونستم دست کی و کجا نگهداری میشه ، می رفتم میدیدم.

hooshmand

Member
يادگار يلقوش

جنس : نريان

متولد :1389

پدر : يلقوش قره تپه (طلاقوش قره تپهgts10 --توران قره تپهgts2 )

مادر : ماديان وفا ( تاقان قره تپهgts15 -- ماديان سكلجه ..تاج محمد خوجه..از روستاي اق تقه ..گليداغ )

توليد كننده : جناب اقاي محمد سعادتي

اولين مالك : جناب اقاي محمد سعادتي

دومين مالك : ؟؟
سومين مالك ؟؟ شايد جناب اقاي مهندس معظمي ؟؟
چهرمين مالك : .....؟؟؟؟؟؟
........... : ..؟؟

hooshmand

Member
نريان يادگار يلقوش .....

يك تركمن اخال يموت است با حدود 53 درصد خون يموت و 47 درصد خون اخال ..گردني نسبتا بلند و كشيده .... كتف و پشت و قاپ و قلم متناسب و قوي ...
صورت به غايت در مايه هاي نتاج طلاقوش قهرمان ............

اين نريان از اجدار مادري خون اخال تكه هاي وارداتي همچون ترياقوش (دلدل)..اربنت... قزل يولدوز و از پدري نيز خون اخال تكه هاي وارداتي

ترياقوش (دلدل) ..اربنت ..قزل يولدوز ..و در قوش را دارا مي باشد.....

البته تكرار رگه هاي همخوني در نسهاي سوم و چهارم اجدا يادگار يلقوش پر رنگ تر و قال قابل توجه است

بالا