گیلگامش(ساروخ الشمس*دیور)

ایمان

Active member
از صورت عکس بذار
چندتا عکس بیشتر
ساروخ با دخترهای برفین * پرواز خوب دار جواب میده

دوستان نظرتون چیه؟

اسب زیبائی هست ، از وضعیت دست و پا ، می‌تونم تصور کنم حرکت زیبائی هم داره .

توقع ما هم غیر از این نبود ، و کره‌های ساروخ الشمس شاهدی بر اعتقاد ما خواهند بود ، البته درسته که در یزد با دختران برفین و مبارک بیشتر تولید داشت، اما سال گذشته با مادیانهای بسیار متوسط از شیراز ، اصفهان ، تبریز ، تهران و شهرستانهای دیگرتولیدات در خور توجه و در حد انتظار ما داشته است .

به اعتقاد من با کمی‌ صبر ، ارزش حقیقی‌ ساروخ الشمس تا ۲-۳ سال آینده به همه نمایانده خواهد شد .

khosro.a

Member
خیلی خوبه. عکسهای دیگه هم اضافه کنین لطفا". ساروخ داره اثبات میکنه که خون thee desperado یعنی چی...

آفرين به ساروخ با اين كره زيبا
در سالهاي آينده اگه دختران لرد هم با ساروخ و بالعكس كشش بشوند نتايج خوبي رو از تلفيق اين دو سيلمي خواهيم ديد

m0hamad

Member
اکثر کوره ها که به دنیا میان زیبان ، به نظر من تولیدات سیلمی های وارداتی رو چند سال دیگه باید دید زمانی که وارد میادین زیبایی و کورس بشن

ali_horse

Member
اکثر کوره ها که به دنیا میان زیبان ، به نظر من تولیدات سیلمی های وارداتی رو چند سال دیگه باید دید زمانی که وارد میادین زیبایی و کورس بشن
فکر نمیکنم اکثرشون زیبا باشن.زیبا بودن با دوست داشتنی بودن فرق میکتد.اکثر نوزادهای حیوانات که بدنیا میان دوست داشتنین.
و گمون نمیکنم یه کره اگه توی کرگیش زیبا باشه وقتی بزرگ بشه خیلی فرق کنه یا زشت بشه.
فرق میکنه ولی نه اونقدر که متوجه نشید این همون اسبه.

بالا